2777
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 47 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه دیگه باهم نیستیم  سز اینکه با رفیقم دوست شدن و چت میکردن من گفتم چت نکنین گفتن رفیقیم :)&nb ...

کلا ادم ب درد نخوریه هول هس معتاد هس ادم قحطه واسه همیشه فراموشش کن لیاقتتو نداره 

💜🧡❤💛💖🖤💓

🥲🥲 اره عوضی تازه عذاب وجدان میده انگار من مقصرم بهش گفتم تو همرو باهم میخای بهش برخورد گف چرا فک م ...

الهی عزیزم ولش چ بهتر از چشمت افتاده آدم نرمالی نیست منم قبلا با یه بیشعور بی احساس دوس بودم خیلیم خواستمش اما فقط عمرمو هدر دارم خیلی لجباز بود و روانی باهاش تموم کردم خداروشکررررر ک فراموشم شد خیلی اذیتم میکرد همش جنگ اعصاب داشتم 

💜🧡❤💛💖🖤💓

وی دقیقا همش میگ ناراختم افسردم میگی چخبر میگ بدبختی/: پر از انرژی منفی

اره اینا فقط رو مخ ادمن اونم بهش زنگ میزدم میگفت دوس دارم تنها باشم پیام میدادم یکی در میون جواب میداد خیلی سخت گذشت برام

💜🧡❤💛💖🖤💓