2777
2789
عنوان

میخوام از دست پسرم خودمو بکشم

1239 بازدید | 55 پست

واقعا دیگه بریدم مغزم داره منفجر میشه چند وقته خیلی بد عنق شده صبحا از خواب پا میشه دنبال باباش میگرده یه ساعت اونجا گریه میکنه هر چی من با ملایمت حرف میزنم باهاش میگم بابا رفته سرکار میخوای یکم بغلت کنم میخوای صبونه بخوری میگه نه، بابا. به هر بدبختی آرومش میکنم صبونه بخوریم یهو انگار جنی میشه یه لقمه بذارم دهن جیغ و داد که تو نخور یا گیر میده بخور بخور کره خالی میخاد بکنه تو حلقم... تا شب همین بساطه سر هر چیز بیخودی یه ساعت مداوم جیغ میزنه. دیگه عصبی شدم میخام سر به بیابون بذارم فقط نبینم اینو دو سال و نیمس

فداش بشمه منه😍

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم شما خ خسته ای هم بچه خیلی کم حوصله شده خودت بنظرم برو یکساعتی برای خودت بیرون یا جایی ک اروم میشی بچرم بده دست همسرت یا خانواده شاید نیاز ب بازی تو فضای باز و با بچه ها داره چون دختر منم همینجوری بود 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
فداش بشمه منه😍

😍😍😂😂😂😂

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
توروخدا برا پسر منم دعا کنید دوسال و نیمس چشماش چندماهه اشک میدع قطره دادع دکترش فعلا

مجرای چشمش بستس؟ پسر منم چشاش انحراف داره باید ببرم این ماه دکتر باز

وای چقدر بد شاید مشکل رفتاری داره  ببرینش روانشناس

نمیدونم واقعا خوب بود چند روز تعطیل بود باباش خونه بود این بد عنق شد ازون موقع دیگه صبح با گریه پا میشه تا شب همینه