2777
2789
عنوان

خاستگار

208 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه خاستگار دارم پارسال اومدن خاستگاری چندجلسع با پسره رفتم بعد گفتم نه بعد دوباره اون واسطه بعد چندماه هی گفت این میخادتو اینا الان نزدیک ۷ ماهه دوباره حرف زدیم ولی ۴ماهه دیگه خیلی صمیمی شدیم تماسامون دیگ هرروزس ولی من چپن یبار بهش گفتم نه گفتم هنو به خانوادت نگو تا خودم بگم مشاورم رفتیم اوکی بوده

بعد الان سوالم اینه ی مدت که راجب سکسو این داستانا حرف زدیم منم تا چندوقت پیشا مخالفت میکردم نزدیکم بشه دیگ الانا در حد بوسو اینا بوده ولی یه چندوقته میگ یکم بیشتر و منم کسی جز تو که تو زندگیم نیس من هی حرف عوض میکنم نمیدونم چی بگم دیگه🤦🏻‍♀️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب اگ همو میخواید رسمیش کنید دیگ 

همینو بگو......................تازه طرف خواستگارم هست دوست پسر نیست که

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

به هیچ وجه صمیمی نشید بحث آیندتون هس وابسته شدن اجازه بهتون نمیده ک تصمیم درستی واسه آیندتون بگیرید باید کامل طرف رو بشناسید به ضرر خودتون تموم میشه اگه خارج از چارچوب باشه رفتارتون و همیشه به ضرردختر تموم میشه سعی کنید حدوحدودتون رو رعایت کنید

رسمیش کنید وقتی همدیگه رو میخواید! شما تکلیفت رو اول با خودت مشخص کن بعد نظرخواهی کن از دیگران که ببینی دیگران چه نظری دارن راجب این موضوع اول میگی خواستی بگی نه بعد کار رسیده به حرف زدن از روابط جنسی بعدم رسیده به بوس و طرف میگه صمیمی تر بشید, اگه واقعا خواستنون برا ازدواج سعی کنید درست پیش برید حالا من نمیدونم اون آقا اخلاقش چجوریه ولی جوری نشه دیگه کلا بیخیال خواستنت برا ازدواج بشه و به همین روابط بسنده کنه به اسم آشنایی برای ازدواج و هی هر روز هم پیشرفته ترش کنه به قول خودت! چون مردا اخلاقای خاص و ناشناخته زیاد دارن! اینجوری پیش رفتن نتایج خوبی نداره! 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
رسمیش کنید وقتی همدیگه رو میخواید! شما تکلیفت رو اول با خودت مشخص کن بعد نظرخواهی از دیگران ببین دیگ ...

اره دقیقا از همین میترسم هرچند دیگه ۴۱ سالشه و واقعا میخاد ازدواج کنه ولی همش میگه مگه  تعهد به شناسنامس ولی بگمم نه میگه باشه 

اره دقیقا از همین میترسم هرچند دیگه ۴۱ سالشه و واقعا میخاد ازدواج کنه ولی همش میگه مگه  تعهد به ...

محکم جلوش وایسا و عاقلانه تصمیم بگیر اگه میخوایش رسمیش کنید اگه نمیخواید بهش بگو نه ولی اینکه به اسم رابطه ازدواجی بمونی باهاش و اون هی هرروز خواسته های جنسی بیشتری رو مطرح کنه نتیجه ش میشه اعصاب خوردی و ناراحتی و احساس عذاب وجدان برای تو! حس خوبی نیست برای ی دختر! عذرخواهی میکنم ببخشید اینو میگم ی احساسی شبیه بی ارزش بودن و بازیچه شدن! به خودت و شخصیتت به عنوان ی دختر خیلی احترام بذار! 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز