2777
2789
عنوان

بله برون 💍✨️

258 بازدید | 16 پست

سلام عزیزانم ، خب گفتم بیام اینجا یه تاپیک یادگاری بزنم 

من برادرم دو سالی بود با دخترخانمی دوست بودن 

دیگه خداروشکر خیلی با هم جور و سازگار بودن و تصمیم گرفتیم که بریم خاستگاری و رسمی کنیم .

چون شناخت داشتیم خاستگاری بله برون در یک شب خلاصه کردیم با تعداد کم فقط دو تا خانواده اصلی 

خیلی خوش گذشت مادر عروس زحمت کشیدن یه میز شام عالی چیدن ، محیط خونه با گل و گلدون تزیین کردن در عین سادگی زیبا شده بود .

یک سری هدایا به انتخاب خود دختر خریدیم و انگشتر نشون هم به سلیقه خودش 

منم هدیه ها بسته کردم ، یک گل رز جاودان برای جای انگشتر سفارش دادم با شیرینی و چند تا گیفت و دسته گل رفتیم و به سلامتی در روز ولنتاین بنده زن داداش دار شدم 🥰 از دیزاین که کردم عکس میزارم 

به امید خوشبختی همگی 🌸🌸🌸💗💗💗🤍🤍🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا همه جوونا خوشبخت بشن داداش شماهم خوشبخت و عاقبت بخیر بشن مبارک باشه عزیزم 

به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏

اون وقت ما هیچکس رو نداریم :) که ما رو بخواد 

خوشبخت بشن ❤️

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

[QUOTE=329133493]مطمئنم بهترین سر راهت میاد عشقم 🥰[/QUOTE 

خواهرش مثه شما ماه بود اولین بار همه چی منو کادو کرده بود فرستاده بود 🤍🤍

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
[QUOTE=329133493]مطمئنم بهترین سر راهت میاد عشقم 🥰[/QUOTE  خواهرش مثه شما ماه بود اولین بار ه ...

اخی خب بعدش چی شد  اگر دوست داشتی تعریف کن 

حالا من خودم ۶ سال به پای عشقم نشستم امیدوارم به سرانجام برسه 😅