2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه تو اینیستا خیلی تبلیغش میشه ولی به تنوان به درونگرا هیچ وقت نتونستم با برونگرا ها زیاد کنار بیام یکی هی باید فداکاری کنه

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
نه تو اینیستا خیلی تبلیغش میشه ولی به تنوان به درونگرا هیچ وقت نتونستم با برونگرا ها زیاد کنار بیام ...

یارو همه چیزش خوبه فقط اینکه برون گراست آخ خداااا

ترکمنم💚❤️

بی مزه میشه دو تا درونگرا باهم ساکت آروم 😑

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
نه نمیشه من درونگرام نامزدم برونگرا بود خیلی به مشکل خوردیم آخرم اینقدر زدن تو سرم تا طلاق گرفتیم&nb ...

شوخی نکن پس چرا میگن درون گرا ها واسه یکیم شده حرف زیاد می زنن من خودم رفیق فابریکم درون گراست خودم برون گرام خیلی باهم خوبیمم🥲🥲🥲🥲

ترکمنم💚❤️

2825
2823
2791
2779
2792