2777
2789

بهش بگو ما خصوصی ترین کارا رو باهم میکنیم خصوصی ترین جاهای همو دیدیم 

پس چیز خصوصی وجود نداره 

اگه چیز پنهانی نداری پس دلیل حساسیتی هم وجود نداره من اینو به نامزدم گفتم رمزشو بهم داد اثر انگشتم ثبت کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این شرایط درباره ی شما هم هست ؟ یعنی شما هم حساسی رو گوشیت ؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

اونوقت شما آیا میزاری 

بله گوشیم هر وقت بخواد میدم.ی بار متوجه شدم بدون اینکه ب من بگه گوشیم نگاه می‌کرد.گوشیم رو که نگاه میکنه همه پیام ها تماس ها حتی گوگل هم چک میکنه

تو خونه ما از این چیزا وجود نداره هممون رمز گوشیه همو حفظی من آنقدر رفتم سر گوشی بقیه اثر انگشتم ر ...

رمزش رو گفته اما میگه حق نداری دست بزنی.یا مثلا شده گفتم بزار مثلا برم گوگل گفته نه نه...

یا مثلا میگم با تلگرام تو کار دارم برای درسم.میده میگه فقط تلگرام بری جای. دیگه نری

بله گوشیم هر وقت بخواد میدم.ی بار متوجه شدم بدون اینکه ب من بگه گوشیم نگاه می‌کرد.گوشیم رو که نگاه م ...

این بده وقتی در این حد بهت شک داره 

شک نداشته باش خودش داره یه کارایی میکنه 

شب که میشه خوش خیم ترین دلتنگی هایم عود میکند.....💔 😔

رمزش رو گفته اما میگه حق نداری دست بزنی.یا مثلا شده گفتم بزار مثلا برم گوگل گفته نه نه... یا مثلا م ...

حمام ک رفت چک کن 

البته از نظر علمی اشتباهه چک کردن ولی من اگر جای شما بودم طاقت نمی اوردم

حمام ک رفت چک کن  البته از نظر علمی اشتباهه چک کردن ولی من اگر جای شما بودم طاقت نمی اوردم

مثلا شماره چند تا دختر رو دیدم .بعضیاشون رو خب کامل میشناسم و می دونم اهل دوستی نیستند .باز بعضیا رو نمیشناسم ولی توب تلگرام دیدم اونا رو سیو داره.باز یکی رو پرسیدم گفتش این شماره یگ خانم خدمتکار و کارگره!