امروز فهمیدم خواهرشوهر و جاریم پشت سرم حرف زدن مادرشوهرم ازم طرفداری کرده بعد مادرشوهرم امروز بهم میگه اونا (منظورش به خواهرشوهرامه )میدونن من بدم میاد از تو و جاریت پیشم حرف بزنن سر همین زیاد عیبت شمارو نمیکنن آخه نمیرم براش 🥰😇اینم بگم مادرشوهرم عمه ی منو جاریم میشه منو جاریم دخترعمو هستیم . میریم خونشون هر چی خوراکی هست میاره احترام میداره بهمون خیلی سنش بالاس ولی خدایی هر چی از خوبیش بگم کم گفتم
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم . طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
اوووففف هم عمه س هم مادرشوهر ..تازه خاهرشوهرمادرتم هست 😳😳این همه آپشن منفی دریک فرشته 😀😀خداحفظتون کنه براهم...کاش میشد دانلودکرد 🙎
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^