2777
2789
عنوان

من معلم هستم

472 بازدید | 16 پست

و باردار دکتر به من گفته استراحت کنم اما فعلا اداره اجازه نمیده یکی از دانش اموزان به شدت بیش فعال هست و باهاش خیلی چالش دارم بی نهایت اصلا از من حرف شنوی نداره و ... خیلی رفتارای دیگه پیریروز چنان از دستش عصبانی شدم و حرص خوردم که احساس کردم دارم بیهوش میشم 

این شد که به مدیر گفتم و گفت کلاسش عوض بشه حالا این دانش اموز بچه طلاقه و با مادربزرگ و پدرش زندگی میکنه دیروز تو راهرو کلی گریه کرد که خانم دوستت دارم مادربزرگش گفت تا اخر شب تو خونه گریه کرده اما چون بارها قول داده رفتاراش تکرار نشه و شده دیگه گفتم باید بری کلاس دیگه 

راستی تو کلاس من بابت رفتاراش و اذیتاش حتی یک نفر هم راضی نیست یک لحظه تو کلاس کنارش بشینه یا باهاش دوست باشه 

این معلم جدید هم تحصیلاتش هم سابقه اش از من بیشتره هم تجربه کار با این بچه ها رو داشته

حالا من خیلی عذاب وجدان گرفتم که نکنه کارم اشتباه بوده ولی به خدا خودم تو کلاس دیگه داشتم به جنون می رسیدم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالا ما هم عذاب وجدان نیابتی داریم 😂

بچه اس دو روز دیگه یادش می‌ره 

یه هدیه کوچیک براش بگیر ک عذاب وجدان نداشته باشی 

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

حالا ما هم عذاب وجدان نیابتی داریم 😂 بچه اس دو روز دیگه یادش می‌ره  یه هدیه کوچیک براش بگیر ...

اره امروز خیلی ناراحت شدم ولی این خانم معلم جدید خیلی با تجربه هست من سال اولم هست 

عیب نداره ایشالله اون معلم از عهده اش برمیاد گرچه این بچه نیاز به روانشناس کودک نوجوان داره

دارو مصرف میکنه امروز مامان بزرگش اومد گریه کرد بهش گفتم دو سه روز اون کلاس بمونه اگه راضی نبود برگرده گفت نه دیگه باباش اجازه نمیده برگرده

عزیزم کار خوبی کردی 

اون بچه قرار نبود که تا ابد پیشت باشه 

نهایت سه ماه بود 

بزار از همین الان درک کنه که باید مطابق آداب و قوانین رفتار کنه تو جامعه وگرنه ترد میشه 

اینم بگم خودم بیش فعال بودم

ولی اون موقع ها کسی سردرنمیاورد حتی مشاورهم فرستادن منو 

عرضم به حضورتان که کلاس اول و کلاس پنجم منو از این کلاس انداختن اون کلاس بخاطر شیطونیام😁

اولش ناراحت شدم اما بعد اصلا برام مهم نبود 🤣

الآنم هییییچ تأثیر ی نداشته تو روحیه وزندگیم

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
عزیزم کار خوبی کردی  اون بچه قرار نبود که تا ابد پیشت باشه  نهایت سه ماه بود  بزار ...

نمیدونم به خاطر باردار بودم هست که انقد حساس شدم یعنی ساعت  چهار و نیمه الان هم دارم بهش فکر می کنم 

این بچه کمبود محبت هم داره ولی قرار نیست که من جای مادر نداشتش باشم 

ممنون از توضیحاتت 

عزیزم کار خوبی کردی  اون بچه قرار نبود که تا ابد پیشت باشه  نهایت سه ماه بود  بزار ...

مدیر درحقت لطف کرده 

بعدم اینکه شاید اون کلاس دوست پیدا کرد و شاید اون معلمو بیشتر از شما دوست داشت

اون بچه اس اصلا اذیتاش دست خودش نیست و حتی متوجه نیست که کارش آزار دهنده است اما شما عاقلی ومیدونی اعصاب خوردی برای نینی ضرر داره💗

نمیدونم به خاطر باردار بودم هست که انقد حساس شدم یعنی ساعت  چهار و نیمه الان هم دارم بهش فکر می ...

😘🤣🤣🤣 متاسفانه بخاطر هورمون هاته

ولی کاش بچه ها از اول عاقل بدنیا میومدن 

بخاطر خودم میگما 

بجای اونهمه جنگولک بازی الان یه دکتری پرفسوری چیزی میشدم