2777
2789
عنوان

زندگی خواهرم:)

208 بازدید | 13 پست

دلم براش میسوزه 

۶ سال پیش با یکی تو رابطه بود مجازی بعد کات کردن به مامانم گف هر روز ۳۰ باز میزنه توسرش

الان چن روز دیگه عروسی فامیلمون خواهرم میگم درس دارم سه ماه دیگه کنکور دارم ولی اجبار میکنن باید بیای دارن باهاش دعوا میکنن

هعی🙁چرا مامانت اینجوری میکنه.مادرباید سنگ صبور باشه ن اینکه بزنه تو سر بچه اش 🫤

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
هعی🙁چرا مامانت اینجوری میکنه.مادرباید سنگ صبور باشه ن اینکه بزنه تو سر بچه اش 🫤

دلم‌میخواد بمیرم هر روزی که گریه اشو میبینم

۲ سال پشت کنکوره اینو هر روز به سرش میزنن لاغر شده رنگ و روش زرد اصن به خودش نمیرسه الهی بگردم براش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حداقل تو با خواهرت حرف بزن آروم و بهش بگو که برای روحیه اش خوبه و آرومش کن 

قانعش کن تا با خوشحالی بیاد اون مراسم عروسی

براش سنگ صبور باش.

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
دلم‌میخواد بمیرم هر روزی که گریه اشو میبینم ۲ سال پشت کنکوره اینو هر روز به سرش میزنن لاغر شده رنگ ...

خواهر مهربونی هستی🙂سعی کن بیشتر باهاش وقت بگذرونی.

بامامانت هم یکی باید صحبت کنه داره به خواهرت آسیب میزنه.

حداقل تو با خواهرت حرف بزن آروم و بهش بگو که برای روحیه اش خوبه و آرومش کن  قانعش کن تا با خوش ...

آخه منطقیه همش مهمون داریم به مامانم میگم بزار نیاد این به خواسته اش برسه براش از صد تا عروسی هم شادتری

گوش نمیکنه

خواهر مهربونی هستی🙂سعی کن بیشتر باهاش وقت بگذرونی. بامامانت هم یکی باید صحبت کنه داره به خواهرت آس ...

زده دیگه چقد؟

بخدا هر سری میگم کاش‌من جاش بودم ولی این لحظه بد تجربه نمی‌کرد استرس داره ولی درک نمیکنن دوس دارن دانشگا آزاد بره ولی خب دوس نداره همش داره نفرین میکنه

آخه منطقیه همش مهمون داریم به مامانم میگم بزار نیاد این به خواسته اش برسه براش از صد تا عروسی هم شاد ...

واقعا دردناک ☹️یه مادر باید آرامش بچه شو بخواد

مطمئن باش خواهرت از همین الانم دیگه از اون خونه بیزاره

زده دیگه چقد؟ بخدا هر سری میگم کاش‌من جاش بودم ولی این لحظه بد تجربه نمی‌کرد استرس داره ولی درک نمی ...

تو با مامانت صحبت کن یا نزار به خواهرت همچین حرف هایی بزنه

واقعا دردناک ☹️یه مادر باید آرامش بچه شو بخواد مطمئن باش خواهرت از همین الانم دیگه از اون خونه بیزا ...

خودش میگه 

میگه انقد بدم میاد که نگو

الانم مدام میزنن سرش که وای ببین فلانی زندگی تشکیل داد تو جی فقط چسبیدی به درس🥲

صداشو میبره بالا

ببره بالا

من  خودم به شخصه برای حرفام احترام قائل بودم و نمیزاشتم کسی دخالت بکنه ،من با مامانم دعوا کردم حتی کتک کاری هم کردم😑دعواهایی که من با بابام و مامانم کرد م شاید هیچکس نکرده باشه ولی باعث شد بدونن که منم ادمم و برای خودم یه آرزو و هدف هایی دارم