2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 25 پست
عزیزم منم بارداری اولم همینجور بودم روز ۱۴بعداز امپول تستم مثبت شد ازمایش خون منفی بعدش دلم اروم قرا ...

منم این چند روزه بیبی چک میزنم اول خیلی کمرنگ بود با چشم ب زور دیده میشد الان پررنگ شده میترسم  برم ازمایش خون امید خودمو از دست بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این چند روزه بیبی چک میزنم اول خیلی کمرنگ بود با چشم ب زور دیده میشد الان پررنگ شده میترسم   ...

ن عزیزم امیدت بخدا باشه فقط 

خب از چندروز بعد از اچ سی جی بی بی میزدی؟

من همون زنی هستم که بعد از هر سری منفی شدن نتیجه ی کارش،بعداز هربار شکست بجای ناامیدی و فرو ریختن تو خودش  قوی ترشد ...
ن عزیزم امیدت بخدا باشه فقط  خب از چندروز بعد از اچ سی جی بی بی میزدی؟

بعد از ۱۵ روز زدم کمرنگ خیییلی کمرنگ ب زور با چشم دیده میشد ۲ روز درمیون زدم کم کم پرنگ شد تا امروز

بعد از ۱۵ روز زدم کمرنگ خیییلی کمرنگ ب زور با چشم دیده میشد ۲ روز درمیون زدم کم کم پرنگ شد تا امروز

امروز چند روز گذشته متوجه نشدم گلم نوشتی ۲هفته بعد یعنی ۱۴روز 

چند تا زدی ؟

دیگه اثر امپول نیست احتمال خیلی زیاد مثبته گلم 🥰😍

من همون زنی هستم که بعد از هر سری منفی شدن نتیجه ی کارش،بعداز هربار شکست بجای ناامیدی و فرو ریختن تو خودش  قوی ترشد ...
کمرم خیلی درد میکنه خیلی اذیتم

از هورموناته عزیزم باردار باشی از هورمون hcgهست ک داره ترشح میشه تو بدنت و نباشیم ک بی بی چکت اینو نمیگه البته😁

از هورمون های اضافیه ک ب بدنت تزریق شده 

امروز چند روز گذشته متوجه نشدم گلم نوشتی ۲هفته بعد یعنی ۱۴روز  چند تا زدی ؟ دیگه اثر امپول نی ...

۱۴ پریودم ۲ تا امپول ازاد سازی زدم بعد  ۲ هفته  تست زدم کمرنگ بود ب  زور با چشم دیده میشد بعد ۲ روز در میون زدم  روز ب روز پررنگ تر شد

ن عزیزم امیدت بخدا باشه فقط  خب از چندروز بعد از اچ سی جی بی بی میزدی؟

تورو خدا اجی واسم دعا کن تور قران  من امیدی ب زندگی ندارم پدرم وقتی بچه بودم فوت شد مادرم ۲ ساله فوت شده جنازشو خودم با چشا خودم دیدیم متولد ۸۲ هستم سنی ندارم واسه این همه زجرکشیدن و بدبختی و اوارگی دیگ واقعا امیدی ب این زندگی ندارم کاش حداقل بچه ای داشته باشم اون بشه امیدم بشه مادرم بشه پدرم بشه همه کسم

۱۴ پریودم ۲ تا امپول ازاد سازی زدم بعد  ۲ هفته  تست زدم کمرنگ بود ب  زور با چشم دیده ...

خب مثبته گلم 

تورو خدا اجی واسم دعا کن تور قران  من امیدی ب زندگی ندارم پدرم وقتی بچه بودم فوت شد مادرم ۲ سال ...

عزیزم  توکلت بخدا باشه اول اینو بدون همه چیزب دست پروردگار بزرگه ازش بخواه بی واسطه یقین بده ک بهت میبخشه و من ته دلم نوره برای تو که بارداری چشماتو ببند با خدای درونت حرف بزن اروم میشی اون موقع مطمن میشی ک بهت امانتشو بخشیده گلم 

سنی نداری که شاد باش و با امید زندگی کن عزیزم