2821
2789
عنوان

کراتین💆‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 37 پست
اونایی که اول کارن اتفاقا همیشه مواد خوب استفاده میکنم وخیلی با وسواس زیادی کارمیکنن حتما برو

شامپو رنگ ضرر نداره برای مو کراتین؟

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
کرم مو و روغن ارگان و.. برای موی کراتین ضرر نداره؟ شامپو رنگ چی؟

کرم مو رو میتونی نزنی ولی روغن ارگان نه مشکلی نداره

موهات دکلرس ؟ 

ا

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کرم مو رو میتونی نزنی ولی روغن ارگان نه مشکلی نداره موهات دکلرس ؟  ا

بله عزیزم البته پایینش فقط

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
بله عزیزم البته پایینش فقط

بهتره بپرسی چون بعضیا رنگ فانتزی میذارن 

ولی فک نکنم مشکلی باشه

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

امروز رفته بودم ارایشگاه یه دختر ۱۶_۱۷ ساله کراتین کرده بود سشوار که می کشیدن براش بوی فاضلاب تو کل ارایشگاه پیچیده بود قشنگ تهوع گرفته بودم

موندم خودشون چجوری تحمل می کنن

بخارشم که می پیچه تو هوا سرطانزاست

بهتره بپرسی چون بعضیا رنگ فانتزی میذارن  ولی فک نکنم مشکلی باشه

مرسی گلی♥️

امروز رفته بودم ارایشگاه یه دختر ۱۶_۱۷ ساله کراتین کرده بود سشوار که می کشیدن براش بوی فاضلاب ...

بستگی ب موادش داره انگار 

همین آشنا ما گفت یکی از مشتریام موادشو خودش آورده بوده 

بعد اصن اشک چشم خودشو مشتریه دراومده بوده ماسک مخصوص زده بودن 

بستگی ب موادش داره انگار  همین آشنا ما گفت یکی از مشتریام موادشو خودش آورده بوده  بعد اص ...

این ارایشگاهه که من رفتم ارایشگاه خوبی هست نسبتا تو سهروردیه.

من صندلی کنارش بودم فاصلمم زیاد بود خود ارایشگره ماسک داشت من نداشتم خفه شدم

ولی خب فکر اینش و بکن 

من خودم موهام پرپشته باید حتما بعد حموم سشوار بزنم وگرنه تا شب خیس می مونه

حالا فکر کن ضررش به کنار هر سری بعد حموم بخوای این بوی گند و تحمل کنی

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز