2821
2789
عنوان

کراتین💆‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 37 پست
من انجام دادم عالیه باید برسی بهش 

مثلا از چ نظر برسم؟ چطور ؟

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
گفت شامپو مخصوص بهت میگم اونو بگیری  ماسک هم وقتی از حموم اومدی نم داره باید بزنی بعدم سشوار ب ...

چقدر متفاوت  گفته 

ارایشگر من‌گفت هر شامپویی دوست داری بزن چون شامپو بدون‌ سولفات همش حرفه 

ماسک هم داخل حموم بزن

فقط حتما باید سشوار کنی 

دوست داشتی روغن ارگان هم بزن

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درست گفته عزیزم کسی که بعدشو رعایت هم نکنه ریزش میگیره ثلاواگر سرخیلی چرب بشه ونری حموم بخای خوشگل ب ...

مرسی گلم 

فقط اگ چرب بشه ریزش میگیره؟

من خودم ی روز در میون باید برم حموم 

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
مثلا از چ نظر برسم؟ چطور ؟

شامپو مخصوص بدون سولفات ماسک مو کراتینه داخل حمام  

روغن ارگان کرم مو مخصوص کراتینه سشوار با باد ملایم

کف سرتم فقط فقط کف سرتم هر ده روز با شامپو معمولی بشور بزار کف سرت تمیز شه

شامپو بدون سولفات تمیز نمیکنه کف سر رو

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

شاید نانو پلاستی باشه نانو ۲سال میمونه

من موهام خشکه 

بهم گفت دهیدراته شده موهات 

اول باید کشسانی موهاتو برطرف کنم 

بعد پروتئین تراپیش کنم 

بعد کراتین 🤦‍♀

اونایی که اول کارن اتفاقا همیشه مواد خوب استفاده میکنم وخیلی با وسواس زیادی کارمیکنن حتما برو

مرسی از راهنماییت عزیزم ی دنیا ممنون🌈♥️

چقدر متفاوت  گفته  ارایشگر من‌گفت هر شامپویی دوست داری بزن چون شامپو بدون‌ سولفات هم ...

مرسی نازنینم از راهنماییت 🌈♥️

شامپو مخصوص بدون سولفات ماسک مو کراتینه داخل حمام   روغن ارگان کرم مو مخصوص کراتینه سشوار با ب ...

گفت با شامپو مخصوص از ۸ بار ی بار فقط معمولی باش

ینی ۷ بار شامپو کراتین 

۱ بار معمولی 

هر ۸ بار هم کف سرتو بشور 

ولی اون ۱ بار رو خیلی بیشتر بشور

گفت با شامپو مخصوص از ۸ بار ی بار فقط معمولی باش ینی ۷ بار شامپو کراتین  ۱ بار معمولی  ...

اره اینم خوبه 

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اره نباید کف سرت خیلی چرب بشه و دو روز یکبار باید دوش بگیری

مرسی عزیزدلم 🌈♥️

اره اینم خوبه 

کرم مو و روغن ارگان و.. برای موی کراتین ضرر نداره؟

شامپو رنگ چی؟