2777
2789
عنوان

اخلاق عجیب شوهرم

383 بازدید | 18 پست

بعضی وقتا کاراش خیلی عجیبه حس میکنم بعد ده سال نمی شناسمش

مثلا یه بحثی با خانوادش داشت که واقعا حق باشوهرم بود ولی جوری جوابشو دادن که منکه تا حالا اشکشو ندیده بودم برام گریه کرد و گفت دلمو شکوندن طوری که من فکر کردم دیگه اسمشونو نمیاره ولی بعد یک هفته دوباره رفت وآمد شروع شد وحالا حی میکنم بیشتر از قبل بهشون علاقه داره 🙄

یا اینکه یکی از دوستاش سه سال پیش پول قرض گرفت ازش بدون اینکه پس بده رفت از ایران،دیروز فهمیدم هنوز باهاش در ارتباطه و تو اینستا کلی چیز میز در مورد رفاقت و... فرستادن برا همدیگه.

حالا به لین نتیجه رسیدم هرکس بیشتر شوهرمو اذیت کنه بیشتر بهش جذب میشه ولی منکه اینقدر باهاش صاف وساده بودم و پای سختی هاش موندم وساختمان وساختم اصلا به چشمش نمیام😔

مهرطلبه 

یعنی تایید و توجه کسایی ر میخواد که بهش بی اعتنایی و بی توجهی کردن و نمک نسناسن 

توجه روازشون گدایی میکنه و بهشون باج میده تا بپذیرنش

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب آدم ابلهیه واقعا 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
وای واقعا یعنی هستن همچین مواردی منکه خیلی گیج شدم

خصوصیات ادم مهرطلب رو سرچ کن ببین اگه مطابقه راه رفتاردرست باهاشون هم حتما تو همون مطالب هست

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟