2777
2789

من امروز نی نیم دو ماهش بود رفتم اصلا وزن نگرفته بود.  در صورتی که روزهای قبلی هر 15 روز نزدیک یک کیلو اضافه میکرد ولی این 20 روز فق 200 گرم. وزنش 3250 بود موقع تولد الان 5250،دختر هست

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه شما غلط میزنه؟ مال من فقط به پهلو میشه اونم اگه بخوام شیر بدمدستهاشو خیلی بالا نمیاره واسهگرفتن چیزی یکم میاره بالا و زیاد رو گرفتن عروسک مسلط نیست میوفته از دستش همش اما شیشه شو که دسته داره خوب میگیره

من امروز نی نیم دو ماهش بود رفتم اصلا وزن نگرفته بود.  در صورتی که روزهای قبلی هر 15 روز نزدیک ...

عزمزمه مشکل رفلاکس نداره؟منم یه تایمی پسرم ده روز اصن وزن نگرف بعدخودش خوب شد

عزمزمه مشکل رفلاکس نداره؟منم یه تایمی پسرم ده روز اصن وزن نگرف بعدخودش خوب شد

نه نداره.  ولی انفلانزا گرفت🥲خودمم ععونت کرد بخیه هام بس قرص خوردم شیرم کم شده

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...