2777
2789
عنوان

مراسم حدیث کسا

318 بازدید | 22 پست

سلام

من خیلی دوست دارم تو خونه م سفره و مراسم نذهبی برگزار کنم ولی چون شوهرم یه کمی اعتقاداتش ضعیفه مخالفه و میگه این پولی که میخوای خرجِ مراسم کنی رو میدیم به یه فقیر و واقعا هم کمک میکنه ولی من خب دلم میخواد که یک بارم که شده مراسم بگیرم.

دلم میخواد مراسمِ حدیث کسا برگزار کنم. سوالم اینه که آیا میتونم خودم تنهایی مراسم بگیرم؟؟ برای خودم یه سفره ی کوچیک بندازم، شمع روشن کنم، روضه پخش کنم و حدیث کسا بخونم؟؟ اینجوری هم قبوله؟؟ کسی اینکارو کرده تا حالا؟؟

اگه درمان پسوریازیس رو میدونی لطفا کمکم کن🙏

خواهرشوهرم ما پدرمادرش دعوت میکنه یه مداحم میشناسن میارن حدیث کسا میخونه زیارت عاشورا این چیزها

شامم یه چیز ساده مثلا ساندویچ فلافل یا عدسی میده باکاکائو و کیک و میوه خیلی میچسبه

من حدیث کسا میخونم و توخونم پخش میکنم

میتونی با نی بشی مسجدی جایی کمی پولش رو شما بدی و تومراسمم شرکت کنی

خدایا شکرت

دمت گرم🙏🏻

روایت داریم حدیث کسا اگه تو خونه ای خونده بشه پنج تن خودشون وارد اون خونه میشن کی میگه تنها هستی منم دعا کنید

خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره                             ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که          ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به          من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرشوهرم ما پدرمادرش دعوت میکنه یه مداحم میشناسن میارن حدیث کسا میخونه زیارت عاشورا این چیزها شام ...

نه واقعا دلم میخواد تو خونه م این مراسمو برگزار کنم. و با شرایط شوهرم اصلا دلم نمیخواد کسی بفهمه. فقط سوالم اینه که ایا میتونم تنهایی اینکارو بکنم؟؟

دمت گرم🙏🏻  روایت داریم حدیث کسا اگه تو خونه ای خونده بشه پنج تن خودشون وارد اون خونه میشن کی ...

یعنی به نظرت اینجوری تنهایی قبوله؟؟

شما صوت حدیث کسا با صدای حاج مهدی سلحشور دانلود کن هر روز تو خونه پخش کن خیلی هم خوبه و برکت داره

هم موقع انجام آشپزی می تونی برای خودت پخشش کنی هم اینکه بشینی باهاش بخونی

در هر حال خیلی خوبه 

نیازی نیست حتما سفره بندازی یا کسی رو دعوت کنی

همینکه تو خونه خونده میشه باعث برکاته

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

الان اون بالا فرشته ها و امامامون دارن بهت افتخار میکنن هم رو حرف شوهرت حرف نزدی هم دنیا وآخرت رو به دست  میاری بله روایت داریم تو حدیث کسا اسم پنج تن آورده میشه خودشون میان پس تنها نیستی  ما هم دعا کن

عمریست پشیمان زه پشیمانی خویشم
شما صوت حدیث کسا با صدای حاج مهدی سلحشور دانلود کن هر روز تو خونه پخش کن خیلی هم خوبه و برکت داره ه ...

ممنونم. اخه شنیدم مراسمش آداب خاصی داره. هفت روزه و هر روز یک نمازی داره هدیه به پنج تن، جبرئیل و امام زمان

الان اون بالا فرشته ها و امامامون دارن بهت افتخار میکنن هم رو حرف شوهرت حرف نزدی هم دنیا وآخرت رو به ...

ان‌شاالله، ممنونم از انرژی مثبتت😍

صد در هزار بار قبوله باشوهرتم حرفت نمیشه خوش به حال حال دلتون😭

خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره                             ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که          ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به          من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم

چله حدیث کسا بگیرید 

ان‌شاالله، ممنونم از انرژی مثبتت😍

یه دعا میخوام برام بکنید اگه امکانش هست درخواست میدم اونور جواب بدید