2777
2789
مرسی نازی جان ولی الان الانا به ازدواج فکرنمیکنم.انشالا دانشگاهرشته خوب قبول بشم
و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته شادی جون.ادم ازسرنوشتش خبرنداره.
و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
معصومه جون اینکه با دوستاش رفته رو کنار نیا.ببین چند سال دیگه که بهش بگی میگه میخواستی اجازه ندی.حداقل باید بدونه ناراضی
زندگی یک فهم است...فکر زنجیر کنی یا پرواز در همان خواهی ماند.
همسرم یکبار ملاقات کاری داشت با یکی از مسئولین شرکت شام دعوتش کرده بود رستوران هزار بار ازم عذر خواهی کرد یعنی تو این ۵سال اولین بار بودبهم گفت دیگه تکرار نمیشه قول میدم
همسرم ۴سال با برادر دوست بود و میومد خونمون اصلا نمیدونست دوستش خواهر داره چون خودشم خواهر نداشت روز عقد داداشم منو دید،مامانش همش چسبیده بهم من به دلایلی گریه کرده بودم مادرشوهرم بغلم کرد واشکامو پاک کرد،بعدش هم زود اومدن خواستگاریم