2777
2789
منم با دوتا بچه عمل کردم دختر کوچیکم ۲ سالش بود

عه پس کامل تعریف کن🙏😁 اتفاقا پسر منم ۲ رو تازه تموم کرده زیاد اذیت ندارن باهم بازی میکنن همسرمم کمکم میکنه . تهرانی شما؟ 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر من تامپون میزاره از اینایی که پنبه زیاد میزارن داخل دماغ .احساس میکنم خفه میشم بعد بهوش اومدن

پنبه نیست 

بانداژه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

دکتر من تامپون میزاره از اینایی که پنبه زیاد میزارن داخل دماغ .احساس میکنم خفه میشم بعد بهوش اومدن

ربطی نداره چون بعد عمل کلا از بینیت نمیتونی تنفس کنی 

من تامپون و اینا نداشتم ولی بازم نمیتونستم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
عه پس کامل تعریف کن🙏😁 اتفاقا پسر منم ۲ رو تازه تموم کرده زیاد اذیت ندارن باهم بازی میکنن همسرمم کم ...

ن من مامانم پیشم بود تا برداشت اتل 

تهران نیستم ولی تهران عمل کردم 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

مشکل تنفسی نداری؟

نه اصلا خداروشکر

چون دکترم بیشتر از لحاظ تنفسی کارش خوب بود تا ظاهر بینی

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
ن من مامانم پیشم بود تا برداشت اتل  تهران نیستم ولی تهران عمل کردم

عکس قبل و بعد میزاری؟ هزینه و اسم دکترت هم بگو عزیزم خدا خیرت بده

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
خداروشکر عزیزم خداکنه مال منم خوب در بیاد

انشالله خیلی خوب میشه

عکس قبل و بعد میزاری؟ هزینه و اسم دکترت هم بگو عزیزم خدا خیرت بده

گذاشتم