2777
2789
دلم گرفته دلم میخاد گریه کنم نمیتونم، حالم گرفته است هوووف 

من دلم مرگ میخواد بدجور ها 

خیلی دوس دارم زندگی کنم ولی 

حس میکنم تهش که مرگه خب الان بمیرم بهتر به نفعمه 

چون همش گند میزنم فرقی نمیکنه چقد تلاش کنم 

بازم خراب میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اگه موقعیتش پیش بیاد الان شاید تلاشی برا زنده موندن نکنم.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من یک‌دختر نوجوانم که من فقط با قرص عادت ماهانه میشم بخاطر همین بیماریم اما خوشگلم و خاستگار زیاد دا ...

خب..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دلم مرگ میخواد بدجور ها  خیلی دوس دارم زندگی کنم ولی  حس میکنم تهش که مرگه خب الان بم ...

ولی من دلم مرگ نمیخاد چون فکر میکنم این ناامیدی از خداست،  حقیقتا از رحمتش ناامید نیستم چون فقط همین امسال چندین بار بهم ثابت کرد هوامو داره، دلم گرفته از شرایط زندگیم حالم گرفته است از اینکه امسالم رو به پایانه و زندگیم همونجور بود هست با ۳۳ سال سن کلا زیادی از هر جهت تحت فشارم🥴

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️
ولی من دلم مرگ نمیخاد چون فکر میکنم این ناامیدی از خداست،  حقیقتا از رحمتش ناامید نیستم چون فقط ...

میدونم 

من فقط فک میکنم با نبودم با مرگم میتونم زندگی اطرافیانمو بهتر کنم من با زنده موندم هیچی جز رنج و عذاب براشون ندارم هرچقدرم تلاش کنم بازم تهش گند میزنم خراب میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

فقط میخوام اونا زندگی بهتری بعد من تجربه کنن 

اینطوری هم گناهانم کمتره هم اونا دیگه بابت من رنج و عذاب نمیکشن 

دلم براش خیلی تنگ.شده خیلی زیاد بیشتر از یک سال شده و هنوز با هر نفسی به خودم میگم چی شد اینطوری شد اون هنه عشق اون همه وفا من هنوز بهش وفا دارم و وفا دار خواهم بود دوست ندارم حتی بوش رو جایگزین کسی دیگع بکنم 

ولی میدونم فایده نداره اون خدافظی کرد. باهام و گفت دیگه بهش فکر نکنم ولی من بهش میکنم و هیچ وقت والدینم رو نمیبخشم و هیچ وقت شاید دیگه برنگردم کرج که ببنمشون چطور که ۹۰ روز ازشون خبر ندارم و اونا هم ندارن و شاید بعد عید برم جایی که خیلی دور تر باشم حال دلم بر جور خرابه 😔😔😔