2777
2789
عنوان

مقایسه کردن خودم با همکلاسیام🙂💔

205 بازدید | 14 پست

من ۱۶ سالمه... و کلاس نهمم

خیلی خودمو با همکلاسیام مقایسه میکنم

😔با اونی که نمرش بیسته و... میگم تو چرا نمیتونی تو چیت کمه هی با خودم کلنجار میرم کارنامه نوبت اولمو با زور شدم ۱۷.۸۹ صدم و حس میکنم نمره بدیه اولا میخاستم برم ریاضی ولی بعدش دیدم استعدادشو ندارم بیخیال شدم گفتم میرم فتو گرافیک

😭نمیدونم تصمیمم درسته یا نه و خیلی نگرانم ک با این نمره جایی راهم ندن 

بدنم خستس عجیب:)

چرا نمره هاتو بالا نمیبری

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منی ک همش معدلم دوازده بود و بیخیال بودم 😂  بخدا نمره اصن مهم نیس همون بهتر نری ریاضی چی داره ...

اره اصلااا ریاضی‌نمیرم یا عکاسی میرم یا فتوگرافیک

🥲بنظرت نمره ام خوبه دبیرستان قبولم میکنن رشته عکاسی یا گرافیک؟

🥲کلاس چندمی الان 

حتی اگه دوستم نداری و نفهمیدی سعی کن حفظیاتی بیاری که رو برگه ی نمره خوب بیاری اونم فقط امسال چون نهاییته و تعین رشته ت،ریاضی نمیتونی بری یا تجربی انسانیم جدیدن زیر ۱۸ نمیگیرن

+خدایاشکرت🤍

حتی اگه دوستم نداری و نفهمیدی سعی کن حفظیاتی بیاری که رو برگه ی نمره خوب بیاری اونم فقط امسال چون نه ...

من ریاضی و تجربی نمیخوام میخوام برم رشته فتوگرافیک یا عکاسی

😭😭خیلی بده معدلم مگه راهم نمیدن یعنی با این وضع؟

خودمو میتونم ب ۱۸ برسونم چند صدم فاصله دارم

اره... نمره ام خیلی بده اره؟ میخوام رشته فتوگرافیک یا عکاسی برم این معدل کمه؟

بنظر من بد نیست معدلت 

فکر نکنم معدلت کم باشه برای این رشته ها بازم از یه مشاور بپرس

رو ضعفات تا خرداد کار کنی معدلت بالا تر میره 

✌INFP🌱son nefese kadar kadın yaşam özgürlük

من ریاضی و تجربی نمیخوام میخوام برم رشته فتوگرافیک یا عکاسی 😭😭خیلی بده معدلم مگه راهم نمیدن یعنی ...

ولش بابا اصلا پس فکرشو نکن من مخالف رشته های نظریم چون خودخ بابدبختی دوبار تغییر دادم کلا روحیم به هنر نزدیکه و میخوره و اصلا دنیای هنریارو با نظری عوض نمیکنم،پشیمونم ك کاش بخاطر چارتا چرت پرت نمیرفتن از اول ، و هنرستان اصلا اون چیزی ک چارتا سطح پایین ازش حرف میزنن نیست که جای تنبلاس و درس نمیخونن و ... اتفاقا کامل برعکس..پس نترس اگه علاقه داری هنر بزن 

+خدایاشکرت🤍

ولش بابا اصلا پس فکرشو نکن من مخالف رشته های نظریم چون خودخ بابدبختی دوبار تغییر دادم کلا روحیم به ه ...

دقییقا

من عاشق هنرم... ساز هم بلدم

طراحیمم خوبه عکاسی هم عاشقشم

🥲فقط این‌معدلرو‌ نگران شدم ک یموقع هنرستان قبولم‌نکنن