2777
2789
عنوان

وارث

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 27 پست
چه قانون مسخره ای اما اگرفرزندزودتر فوت کنه ازمادربزرگ به نوه ها ارث نمیرسه

الان من و مامانم و خاهرم  که وارث هستیم اما مادربزرگ هم حساب میشه مث ابنکه با اینکه فوت کرده

بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهرش اندازه پول خونه نیست

یعنی میگی مامانم میتونه از اونا مهر بگیره؟😂

بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی 
 سهم ایشون به عمه ها و عموهاتون میرسه

البته اگر مادرتون مهریه داره میتونه خونه رو توقیف کنه مهریه دین هستش و مقدم بر ارث هستش اول ارث مادرتون رو محاسبه میکنن میدن بعد مابقی تقسیم میشه در اینصورت باز هم مادربزرگتون سهم میبره اما قسمت عمده مال بخاطر مهریه مادرتون تو خانواده خودتون حفظ میشه

مگر در صورتیکه مبلغ مهریه مادرتون از مبلغ خونه بیشتر باشه یا اندازه پول خونه باشه که دیگه چیزی برای باقی وراث از جمله بچه های پدرتون و مادربزرگتون نمیمونه

یعنی میگی مامانم میتونه از اونا مهر بگیره؟😂

نه از اونا  . کل ارث و خودش برداره جای مهریه اش ، چون اول مهریه رو حساب میکنن به عنوان بدهی ،اگه چیزیش موند ماله بقیه وراثه

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

گل مادر بزرگت یک ششم اموال پدرت رو ارث میبره

و چون مرده میرسه به عمه‌ها و عموهات

اگر مادرت مهریه داره، بذاره اجرا

امیدوارم اینقدری باشه که اندازه یا بیشتر از دارایی های مانده از پدرت باشه، اونوقت همه‌چی به مادرت میرسه بابت مهریه‌ش، یک هشتم اموال پدرتم به مادرت میرسه بابت ارثیه

اینجوری میتونید دارایی پدر رو تو خانواده نگه‌دارید و به عمو و عمه ندید

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
گل مادر بزرگت یک ششم اموال پدرت رو ارث میبره و چون مرده میرسه به عمه‌ها و عموهات اگر مادرت مهریه د ...

اون قیومیتی که مامانم گرفته برای سرپرستی ربطی نداره؟

گل مادر بزرگت یک ششم اموال پدرت رو ارث میبره و چون مرده میرسه به عمه‌ها و عموهات اگر مادرت مهریه د ...

اگه از عمه ها و عمو ها امضا گرفته بشه با رضایت 

دوباره باید انحصار وراث کنیم یا ویرایش میدن؟

اگه از عمه ها و عمو ها امضا گرفته بشه با رضایت  دوباره باید انحصار وراث کنیم یا ویرایش میدن؟

یا کلا همون برگه رضایت داشته باشیم که سهم مادربزرگم رو بع ما بخشیدن قبوله؟

عزیزم اگه قبلا بخشیدن با وکیل حرف بزن ببین سند معتبره یا لازمه جایی ثبت بشه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
چه قانون مسخره ای اما اگرفرزندزودتر فوت کنه ازمادربزرگ به نوه ها ارث نمیرسه

ببینید گل تا اونجا من می‌دونم . بعد از فوت پدر و مادر به فرزندان زنده ارث میرسه نه آنهایی که فوت کردند . 

کلا هم اگر فردی بمیرد و پدر و مادرش زنده باشند به آنها ارث میرسه .

الان در رابطه با ایشان پدر فوت شده و مادر بزرگ ارث گرفته . اما بعد فوت مادر بزرگ دیگر سهم عمه و عمو هاست