2777
2789
دختر من نمونه بارزه. یکسالشه و همچنان همونه ک تو ۵ ماهگی بود

عزیزم ازمایش هم دادین براش؟دکتر منو خیلی نگران کرد دختر شما قد و وزن و دور سرش یعنی اصلا تغییری نکرده؟مشکلی نداره؟

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ازمایش هم دادین براش؟دکتر منو خیلی نگران کرد دختر شما قد و وزن و دور سرش یعنی اصلا تغییری نکرد ...

قد و دور سرش خوبه وزنش همون ۶ بوده هنوزم هست.

بله منم نگران کردن هیچکاری نمیتونم بکنم.

هیچی نمیخوره چیکارش کنم؟بزنمش؟

نمیشه دیگه...

شیرخودمم میخوره میخوام از شیر بگیرمش

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

قد و دور سرش خوبه وزنش همون ۶ بوده هنوزم هست. بله منم نگران کردن هیچکاری نمیتونم بکنم. هیچی نمیخور ...

این که تو تاپیکا نوشتین ملاجش بسته شده و سرش بد فرم شده مشکلی نبود؟ازمایش هم گرفتین ازش؟از نظر هوشی و خرکتی خوبه؟

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

این که تو تاپیکا نوشتین ملاجش بسته شده و سرش بد فرم شده مشکلی نبود؟ازمایش هم گرفتین ازش؟از نظر هوشی ...

اره مشکلی نبود یه دکتر بی شعور ترسوند منو الکی

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

این که تو تاپیکا نوشتین ملاجش بسته شده و سرش بد فرم شده مشکلی نبود؟ازمایش هم گرفتین ازش؟از نظر هوشی ...

ازمایش یه کیسه پر فقط جواب ازمایش دارم!!

هیچیش نیست شکر خدا

خدا رو شکر  جثه خودتون یا پدرش ریز هست؟ دعا کنید بچه منم طوریش نباشه

ان شاءالله که نیست دکتر خوب ببر خیالت راحت میشه.

نه اتفاقا هرکولیم ما...

در برابر ما مث فیل فنجونیم