skarbarninisitesss مدیر استارتر عضویت: 1396/03/19 تعداد پست: 2296 عنوان استپ وزنی بچه 375 بازدید | 8 پست بچم از ۶ ماهگی تا الان که هشت ماهشه نه وزن کرفته نه رشد کرده کسی بوده بچش اینطور بوده باشه؟ ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎 1402/12/01 | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 20773 دختر من نمونه بارزه.یکسالشه و همچنان همونه ک تو ۵ ماهگی بود خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
skarbarninisitesss مدیر استارتر عضویت: 1396/03/19 تعداد پست: 2296 دختر من نمونه بارزه. یکسالشه و همچنان همونه ک تو ۵ ماهگی بود عزیزم ازمایش هم دادین براش؟دکتر منو خیلی نگران کرد دختر شما قد و وزن و دور سرش یعنی اصلا تغییری نکرده؟مشکلی نداره؟ ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 20773 عزیزم ازمایش هم دادین براش؟دکتر منو خیلی نگران کرد دختر شما قد و وزن و دور سرش یعنی اصلا تغییری نکرد ... قد و دور سرش خوبه وزنش همون ۶ بوده هنوزم هست.بله منم نگران کردن هیچکاری نمیتونم بکنم.هیچی نمیخوره چیکارش کنم؟بزنمش؟نمیشه دیگه...شیرخودمم میخوره میخوام از شیر بگیرمش خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
skarbarninisitesss مدیر استارتر عضویت: 1396/03/19 تعداد پست: 2296 قد و دور سرش خوبه وزنش همون ۶ بوده هنوزم هست. بله منم نگران کردن هیچکاری نمیتونم بکنم. هیچی نمیخور ... این که تو تاپیکا نوشتین ملاجش بسته شده و سرش بد فرم شده مشکلی نبود؟ازمایش هم گرفتین ازش؟از نظر هوشی و خرکتی خوبه؟ ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 20773 این که تو تاپیکا نوشتین ملاجش بسته شده و سرش بد فرم شده مشکلی نبود؟ازمایش هم گرفتین ازش؟از نظر هوشی ... اره مشکلی نبود یه دکتر بی شعور ترسوند منو الکی خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 20773 این که تو تاپیکا نوشتین ملاجش بسته شده و سرش بد فرم شده مشکلی نبود؟ازمایش هم گرفتین ازش؟از نظر هوشی ... ازمایش یه کیسه پر فقط جواب ازمایش دارم!!هیچیش نیست شکر خدا خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
skarbarninisitesss مدیر استارتر عضویت: 1396/03/19 تعداد پست: 2296 ازمایش یه کیسه پر فقط جواب ازمایش دارم!! هیچیش نیست شکر خدا خدا رو شکر جثه خودتون یا پدرش ریز هست؟دعا کنید بچه منم طوریش نباشه ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 20773 خدا رو شکر جثه خودتون یا پدرش ریز هست؟ دعا کنید بچه منم طوریش نباشه ان شاءالله که نیست دکتر خوب ببر خیالت راحت میشه.نه اتفاقا هرکولیم ما...در برابر ما مث فیل فنجونیم خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر