2777
2789
عنوان

ویروس جدید

295 بازدید | 9 پست

یکی تاپیک زده بود افسردگیم داره

راست میگه من الان 10 روزه گرفتم واقعا احساس افسردگی دارم

اصلا دستم به درس خوندن نمیره

از لحاظ جسمی 80 درصد بهترم ولی روانی نه

دقیقاااا

نمیدونم همونیه ک من دارم یا نه ولی آبریزش بینی و گرفتگی بینی هم دیوانم کرده

انگار از همه متنفرم🥲

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ویروس جدید نیست احتمالا یکی‌از مدل های آنفولانزا چون منم پارسال گرفتم و هنوز حال روحیم خوب نشده

احتمالا بخاطر یه چیز دیگستا

آنفولانزا انقدر نمیتونه طولانی مدت تاثیر بزاره

احتمالا بخاطر یه چیز دیگستا آنفولانزا انقدر نمیتونه طولانی مدت تاثیر بزاره

چرا بخاطر همونه چون رفتم و مقصر اصلی دکترم بود برای عفونت ب من یه قرص داد تاوانکس اگه اشتباه نگم ک بعدا فهمیدم ب شدت قرص پرعوارضی و بیشترین ضربه‌ای ک میزنه روحی

شوهرمنم۲روز اسهال استفراغ گرفته خیلی بده 

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!