tttlight مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 2487 عنوان چونمو ژل زدم 166 بازدید | 15 پست نمیتونم عکس بدم فقط خواستم بگم جز چیزایی هست ک بهش توجه نمیشه ولی وقتی انجامش میدی میفهمی خیلی قشنگ تر میشی 1402/12/01 | 11:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12318 مبارکه هزینش چقدر شد خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
زبون_مادرشوور عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 1899 مال شما رو نمیدونم چه شکلیه ولی اونایی که دیدم اصلا خوشم نمیاد چونه میاد جلو
kaktossorati عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 3008 مبارکه هزینش چقدر شد اینجا که سی سی ۱۵۰۰ زندگی جای قشنگی نیست
مریم،، عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 2764 ژل زدن چونه بااونایی که چونه اشون آنزیم میزنن بعد کوچیک میشه زاویه میخوره فرق داره یعنی شما باژل چونتو بزرگتر کردی
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12318 اینجا که سی سی ۱۵۰۰ کجاین شما خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
tttlight مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 2487 مبارکه هزینش چقدر شد عزیزم من یک و نیم سی سی زدم شد ۳ تومن
tttlight مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 2487 ورم و کوبودی خوابید خوشت آومد 🙂 دو هفته پیش زدم تازه انگار شکل واقعیش مشخص شده
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12318 عزیزم من یک و نیم سی سی زدم شد ۳ تومن مبارک گلم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
tttlight مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 2487 مال شما رو نمیدونم چه شکلیه ولی اونایی که دیدم اصلا خوشم نمیاد چونه میاد جلو من وی شکل نزدم گرد زدم