2777
2789

چرا مردا اینجورین بخدا هیچی براش کم نمی‌ذارم از لحاظ جنسی اینا ولی گاهی اوقات میبینم من نیستم تو سابقه مرورگر گوشیش نگاه کرده سرد شدم بخدا😒😒😒

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میدونم نگاه میکنه 

به روش نیاوردم الان چند ماهه اتفاقا رابطه مون هم کمه اما سابقش پاکه🤷🏻‍♀️

این یه حور مریضیه بذار انقد ببینه خسته شه

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️

نوعی اعتیاده

استرس داره و به این روش خودش رو تخلیه میکنه

بعدش دچار عذاب وجدان و ترس و حس بد میشه ولی خب نمیتونه ترکش کنه

مثل عادت شده براش

به هیچی هم نمیرسه 

این موضوع ریشه در بچگی داره،در محیطی بزرگ شده که درک نشده،عزت نفس نداره،استرسی هست...

از مشاور کمک بگیر

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
باهاش صحبت کن خب

صحبت کردم قهرم باهاش 😒😒گفتم مگه من ندارم بقیه رو نگاه میکنی

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

خودتو بزن به بیخیالی، دیگه چیکار میشه کرد.همسرمنم عاشق ترلان پروانه اس، هر فیلمی که از ترلان اکران بشه رو سریع می‌خره و چند بار نگاه میکنه، قسمت‌هایی که ترلان رو پدر خوانده بود تو چند بار نگاه کرد، قسمت 1 شو که فکر کنم 10 بار دید

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
منم چن شب پیش مچشو گرفتم . قهر کردم ولی الان دیگه برام مهم نیست . کم کم دارم نسبت بهش سرد میشم 

اگه تاثیری توی رابطه نداشته باشه یا خود ار ..... نکنه همون مهم نباشه برات

حال را نباید پرسید!!! باید فهمید...