2777
2789

سلام

لبامو ژل زدم دوستمم تا دید من زدم اونم رفت زد

بعد منو میبینه میگه وای چقد لبات بزرگه و بد شدن در حالیکه همه بهم میگن چقد خوشگل شدی

من دیدمش گفتم قشنگ شدی مبارکت

بعد در میاد میگه وای من با تو نیستم با من راه نیا(با خنده گفت)وقتی دید من ژل زدم گفت برو خودتو عملی کن و از این حرفا

جالب اینجاس که گفت لبای خودش خیلی بزرگ نشده و میخواد به جای ۱ سی سی بیشتر ژل بزنه منم بهش گفتم تو که از من ایراد میگیری بعد میخوای خودتو مثل من کنی؟عجب

اون یکی دوستمم میگه برو ژل لبتو تخلیه کن بهت نمیاد

خودش توی جوی بزرگ شده که اجازه ی همچین کارایی بهش نمیدن

من باهاشون خوبم بخدا ولی نمیدونم اینا چرا اینطورین

بنظرتون حسادت میکنن؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
بهتره از این آدما دوری کنی

بنظرت حسوده؟اگه ی بار دیگه هنچین حرفی زد چیکار کنم؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادمای سمی ر کدومشون یه مدلن یه مدل حسودن که بهتره یا نادیده اشون بگیری یا ازشون دوری کنی

بنظرت اگه دفعه بعدی گفت چی جوابشو بدم؟