2777
2789
بیمارستان برو اورژانس بشین روصندلی همیشه بازع

خب تو اورژانس نمیشه خوابید که.میگه جای خوابیدن.تو اورژانس جای خوابیدن نداره 

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
یعنی چی منظورتون رو نمیفهمم

«مکان»... تو محاورات عامیانه به محل خلوت جنسی اطلاق می‌شه و اصلا متعارف نیست که کسی که مشکل تهیه خانه و یا اقامتگاه داره بگه دچار «بی‌مکانی» شده! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره راس میگی هیچی دیگه تلف میشم☹️

والا یه بار برا مسافرت رفتیم مشهد گفتم یه شب تو حرم بمونم شب تا چشمم تو هم میرفت این خادمای حرم میومدن ادم رو بیدار میکردن نمیدونم حرم اقاست یا حرم خادمین

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
 «مکان»... تو محاورات عامیانه به محل خلوت جنسی اطلاق می‌شه و اصلا متعارف نیست که کسی که مشکل ته ...

من به ادبیات شما واقف نیستم تو ادبیات من اینجوری معنی نمیشه 

«مکان»... تو محاورات عامیانه به محل خلوت جنسی اطلاق می‌شه و اصلا متعارف نیست که کسی که مشکل ته ...

حالا شما هم سخت نگیرید منظورشون همون بود دیگه اصل قضیه رو ول کردید چسبیدید به فرع!!!!

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
میگه چرا گفتی بی مکانی باید میگفتی مشکل اسکان وخونه نداشتن دارم

آها لفظ بی مکانی رو گفتن البته کنی حق دارن منم اول دیدم تعجب کردم گفتم شاید از اون حرفاس ولی دیدم نه چیزه دیگه ای بوده بعدشم نباید آنقدر تند با اسی حرف میزدن

اقاهستم🚫.      💔😔
قبلا یک قسمت داشتن برای خواب حالا معلوم نیست چه مشکلی پیش اومده که برداشتنش کلا

نمیدونم انگار بخوابیم چه مشکلی پیش میاد!!!

آها لفظ بی مکانی رو گفتن البته کنی حق دارن منم اول دیدم تعجب کردم گفتم شاید از اون حرفاس ولی دیدم نه ...

اره مهم اصل مطلب بود که خوب همه متوجه شدیم منظور اسی چیه این اقا کلا دعوا دارند

به این مشکل می‌گن مشکل اسکان و سقف بالای سر نبودن!  از تو غار گوشی پیدا کردید و با متن جامعه و ...

چی میگی شما دقیقا اول ببین و متوجه حرفه استارتر باش بعد بهش انگ دنبال حرف بی حیا بودن بزن

اقاهستم🚫.      💔😔
آقا هستش؟ 

بله منم اول فکر کردم خانم هست اخه خیلی هم لحنش تند وزننده بود بعد یکی از کاربرا گفتند اقا هستند رفتم نگاه کردم دیدم بله ولی نیاز نبود مبحث رو به سمت دیدگاه منفی ببرنند