2777
2789
عنوان

خونه تکونی

444 بازدید | 25 پست

خونه تکونی

تعداد رای : 32
نظرسنجی
خونه تکونی کنم ؟
4
12%
درس بخونم و بیخیال خونه تکونی بشم ؟
22
68%
از بعد عید درس بخونم؟
6
18%

خونه تکونی رو میتونی دو هفته وقت بذاری زود جمعش کنی ولی تایم آزمون  بگذره و وقت کم بیاری دیگه نمیشه کاریش کرد 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

توخونه کثیف ذهنت درگیره وحواست جمع نیست پاشویکهفته تمیزکن بعدبخون براازمون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خونه تکونی رو میتونی دو هفته وقت بذاری زود جمعش کنی ولی تایم آزمون  بگذره و وقت کم بیاری دیگه ن ...

خوب پس دو هفته ای جمعش کنم ؟ تایم آزمون تابستون هست و سال اولیه ک میخوام آزمون بدم و خیلی قصدم جدی نیست 

دقیقا ذهنم خیلی درگیر خونه ست 

خودم وقتی خونه بهم ریزوشلوغ باشه اصلاارامش ندارم حس میکنم توسرم همینجوره😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خوب پس دو هفته ای جمعش کنم ؟ تایم آزمون تابستون هست و سال اولیه ک میخوام آزمون بدم و خیلی قصدم جدی ن ...

اره. زود تمومش کن 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
وای منم خیلی ذهنم درگیر بقول تو توی سرم شلوغه و اصلا آرامش ندارم 

پس پاشوشروع کن اونموقع باخیالت راحت بشین براازمون بخون من دو روزقبل چندتاپتوملاحفه شستم