2777
2789
منم مجرد بودم میگفتم ده تا بچه میخام الان یه دونه دارم میگه همین بسه. اعصاب میخاد 

دختره یا پسر؟

ان شالله خدا حفظش کنه 

معمولا اگر پسر داشته باشی از زندگی سیر میشی از دستش😄🤭🤦‍♀️

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو تا پسر دارم پسرا عشقن بخصوص تا ۵ سالگی، دلم دو تا دختر هم میخواد ولی دیگه نمی تونم

وای گفتی دقیقا تا 5سالگی خیلی جیگرن،،دلم برای بچگیای پسرام خیلی تنگ شده  

چقد گوگولی بودن خودایااااا

وای گفتی دقیقا تا 5سالگی خیلی جیگرن،،دلم برای بچگیای پسرام خیلی تنگ شده     چقد گوگولی بو ...

چشم به هم بزنیم بزرگ شدن، پسر بزرگم ۹ سالشه با اینکه بچگی سختی داشت دلم برا بچگیاش تنگ شده، پسر کوچیکم الان یک سالشه دلم میخواد هیچ کاری نکنم فقط بشینم پیشش باهاش بازی کنم

چشم به هم بزنیم بزرگ شدن، پسر بزرگم ۹ سالشه با اینکه بچگی سختی داشت دلم برا بچگیاش تنگ شده، پسر کوچی ...

آره واقعاً ،،من پسر کوچیکم9سالشه،،خدا حفظ کنه بچه هاتونو،،،من بس که عاشق بچه ام میخوام برا سومی هم اقدام کنم ایشالله،،دیگه دختر پسریشو سپردم دست خدا

آره واقعاً ،،من پسر کوچیکم9سالشه،،خدا حفظ کنه بچه هاتونو،،،من بس که عاشق بچه ام میخوام برا سومی هم ا ...

ای جاااااانم خدا حفظ کنه بچه هاتونو، اگه واقعا آدم بتونه چی بهتر از این، انشالله به زودی صاحب فرزند سوم بشید

2790
2778
2791
2779
2792