2777
2789
عنوان

پسرم تو خواب سرفه میکنه

232 بازدید | 19 پست

دوهفته پیش سرما خورد خوب خوب شده ولی هنوز وسطای خوابش انقدر سرفه میکنه همش یه چیزی میجووه انگار از چی میتونه باشه

به حکمتش دل بسپار(خدا)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون توی نوزادان جویدن در خواب علامت رفلاکس هست  ولی خب پنج سالشه  یبار دیگه ببر دکتر با ...

رفلاکس شدید داشت یه مدت دارو خورد

آلرژی وسینوزیتم داره  

به حکمتش دل بسپار(خدا)
چون توی نوزادان جویدن در خواب علامت رفلاکس هست  ولی خب پنج سالشه  یبار دیگه ببر دکتر با ...

رفلاکس شدید داشت یه مدت دارو خورد

آلرژی وسینوزیتم داره  

به حکمتش دل بسپار(خدا)
خواهر منم دقیقا همینجوری شده بعد از خوب شدن مریضیش هنوز بعد دو هفته سرفه میکنه

آخه تو روز هیچیش نیست وسط خوابشیه ده دقه سرفه میکنه بعد دیگه سرفه نداره نمیدونم از چیه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
آخه تو روز هیچیش نیست وسط خوابشیه ده دقه سرفه میکنه بعد دیگه سرفه نداره نمیدونم از چیه

والا من خودمم اینطوری هستم 

وقتی توی خواب ، آب دهنم بپره گلوم توی خواب سرفه های زیادی میکنم . 

البته منم چون زمینه ی رفلاکس دارم 

اگر شب غذای مورد دار یا ترشی اینا بخورم 

قطعا شب توی خواب سرفه ام میگیره

والا من خودمم اینطوری هستم  وقتی توی خواب ، آب دهنم بپره گلوم توی خواب سرفه های زیادی میکنم .& ...

پسرم پارسال آندوسکوپی کردن گفتن رفلاکسش خیلی شدیده رژیمش هم رعایت نمیکنه نمیدونم چه کنم

چند ماه امپرازول خورد

نمیدونم سرفه میکنه چی میجوه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
پسرم پارسال آندوسکوپی کردن گفتن رفلاکسش خیلی شدیده رژیمش هم رعایت نمیکنه نمیدونم چه کنم چند ماه امپ ...

چیز خاصی نمیجوه 

اون یه عادته 

رفلاکس هم توی بچه ها یهو خوب میشه 

نگران نباش دختر خاله ی منم داشت 

رفت کلاس اول کامل کامل خوب شده شکر خدا .