2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم همه ما آدما یه وقتایی اونقدر کم میاریم که جز مرگ هیچی حال اون لحظمونو خوب نمیکنه و با تمام وجود درکت میکنم ، اما طبیعیه، زندگی خط صاف نیست و همش بالا و پایینه

ممکن خیلی از آدمارو ببینی فکرکنی چقدر زندگیشون بدون نقصه، اما نباید ظاهر چیزی که میبینیو با باطن زندگی خودت قیاس کنی.

من خودم چندشب پیش به حدی دلم گرفته بود که اگر از ترس خدا تبود خودمو میکشتم، اما بجاش آنلاین حرم امام رضا رو نگاه کردم و باهاش حرف زدم و با گریه خودمو سبک کردم

مطمئن باش زندگی اونقدر کوتاهه که ارزش نداره خودتو بخاطرش بکشی، چون اونجور اون دنیاتم تباه میکنی گلم💗

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
مشاورتحصیلی دارم باهاش صحبت کردم از حال بدم گفت توچقدر به خودت بهامیدی  روانشناسم رفتم بدرد نم ...

شاید روانشناسش خوب نبوده

مشاور تحصیلی هم ک تخصصش نیس

اگر خواستی من شماره یه مشاور روانشناس خوب دارم بهت بدم مشاوره تلفنی هم میده

مشکلت چیه؟ اونو بگو مامانت بعد از سی سال زندگی مشترک رفته درخواست طلاق داده؟؟ مادرت خدایی نکرد ...

هیچ کدوم😭😭😭😭

فقط حوصله زندگی کردن ندارم 

شماچندسالتون اگه اشکال نداره بگین

بله کنکوریم  ذهنم درگیره چندماه همینم چندروز خوب میشم باز همینم  دغدغه خاصی ندارم پرخاشگ ...

خاااااااااک بر سرت 

برا اینکه به چشم بقیه بیایی و تو کانون توجه باشی حاضری خودتو بکشی؟؟

بار اول که من خودکشی کردم فکر کردم خوب میشم بعد همه بهم میگن نهههه دورت بگردم خدا تورو بهمون داد از حالا به بعد تمام توجهمون به توعه 

دیدم نه 

موقعی که اومدم خونه فرداش داییم به مادر بزرگم گفته بود اگه می‌میرد به شخمم نبود

حالا دختر جون خودت حساب کن چهار پشت اونطرف تر چی میگن.

میگن از خونه تیمی بیرونش کشیدن زیر صد نفر بود 

بعد نتونست این ننگو تحمل ‌کنه خودشو کشت

اونوقت عذاب و درد و مصیبت میمونه برای مادر بیچاره و پدر زجر کشیده

هیچ کدوم😭😭😭😭 فقط حوصله زندگی کردن ندارم  شماچندسالتون اگه اشکال نداره بگین

من دوبرابر تو سن دارم

این افکار تو این سن هس اماا باید به روانشناس مراجعه کنی

تا نظم در مغزت پدید بیاد