2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون تادیروقت سرکاره؟؟

63 بازدید | 7 پست

شوهرم صبح میره ساعت۶ و شب ساعت ۸ و الان چندهفته ساعت ۱۰ شب میرسه خونه کارش آزاده و برگشتنش بستگی ب بازار داره

من خسته شدم مدتیه حوصلم شدید سر میره درحدی ک بغضم میخواد بترکه همش خونم 

تو محلمونم هیچی نیست و سوت و کوره نمیشه حتی رفت پیاده روی تا چندماه دیگه ک بار کنیم و میریم ی محله بهتر ک بهم مرکز خرید و پارک نزدیکه ولی تااونموقه دق میکنم😭😭

مدتیه نمیدونم چم شده همس تو خونه غروب به بعد دلم میگیره و حوصلم سر میره و حس خفگی دارم دلم میخواد بزنم بیرون جایی هم ندارم برم خونه اقام میرمم حوصلم سرمیره فقط مامانمه و داداش مجردم اونجا هم همش میرم توگوشی😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمنم از ۵ میره گاهی ۸ گاهی ۹نیم میاد  من مهم نیست چون خودمم شاغلم😁 بنظرم مشغول به کاری شو ...

مشغول چ کاری؟منم مژه کارم ولی فعلا کارم نگرفته و تا از اینجا بارنکنیم کارم نمیگیره چون اینجا دوره ومشتری کمه

ناخنکارم  برو سالنا شمارتو بده درصدی مشغول شو  الانم که نزدیک عیده پر مشتری

عزیزم چند وقته مشغول بکاری؟؟و چطور کارمو رشد بدم پیج اینستا هم داری؟؟

اخه پیشمون فقط ۲ تا سالن هست بقیه دورن اما چندماه دیگه ک میرم یه محله دیگه اونجا پر ارایشگاس

میشه راهنماییم کنی چطور مشتریام بیشتر شه و کارم بگیره؟

2790
2778
2791
2779
2792