2777
2789
عنوان

شوهرم نمیره سربازی چیکارش کنم

200 بازدید | 4 پست

موقعی ک عقد کردیم دانشجو عمران دانشگاه دولتی بود خانوادش نشستن پاش فوق دیپلمش رو ک گرفت ول کرد گفت درس بدرد نمیخوره من باید برم دنبال کار درسشو ولکرد ب پیشنهاد خانوادش رفت اسنپ ک یه کار بدرد نخوره از اول تابستون داره میره هیچ درامدو پس اندازی نداره ته خرج کردنش برای من این ماهی صد تومن پول قبض گوشیمو میده با ماهی یکی دوبارم ببره بیرون شام هی میگم بیا برو سراغ یه کار درست و حسابی میگ ن داییم داره یکاریو راه میندازه قراره منو ببره اونجا منتظر اونم الان شیش ماهه ک منتظره میگم حداقل بیا برو سربازی میگ ن داییم مامانم بابابزرگم گفتن نرو میخواد کشورا همسایه جنگه تورو میفرستن جنگ مامانش گفته تا 30 سالگی نرو سربازی دوتا بچم بیار معافت میکنن بهش میگم سربازی برو ادم خواست یه موقع مسافرت بره بتونه( چون خانواده من مسافرت خارج از کشور زیاد میرن) یهو مادر شوهرم توپید ک کی دیگ مسافرت میره دلار گرون شده دیگ هیچکس نمیتونه جایی بره ب خودشم هرچی میگم قبول نمیکنه اولاش خودش راضی بود داشت خودشو اماده میکرد برای سربازی ولی با حرف خانوادش دوباره میگ نمیرم بنظرتون چیکارش کنم

هیچکاری نمیتونی بکنی خواهر مسیر زندگیتو برای بار دوم دودوتا چهار تا کن مثل خیلیا بعد ها با دوتا بچه نسوزی

اول لعنت به جون اون خانواده کن بعدشم بر شیطان رجیم با خودت رو راست باش

این آقا هنوز نفهمیده زن کیه متاهلی چیه تازه بعد متاهل شدن دنبال کشف علاقه مندیاش و استعداداشه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

هیچکاری نمیتونی بکنی خواهر مسیر زندگیتو برای بار دوم دودوتا چهار تا کن مثل خیلیا بعد ها با دوتا بچه ...

والا خستم کرده دیگ مادرشم همیشه یجور حرف میزنه ب در میگ ک دیوار بشنوه میگ تو باید کنار بیای باید توقعت کم باشه باید بسازی این حرفاش درست ولی حدی داره کنار اومدن و توقع پایین ن ک دیگ طرفش پررو بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا خستم کرده دیگ مادرشم همیشه یجور حرف میزنه ب در میگ ک دیوار بشنوه میگ تو باید کنار بیای باید توق ...

اینا بعد ها نمیذارن زندگی کنی و یه آب خوش از گلوت پایین بره 

همسرت هم نمیدونه الان دیگه متاهله و باید به حرف شما گوش بده نه خانوادش

منم عقد که کردم مادرشوهرم میگفت چرا باید پسرم بره سرکار دلت میاد ازش کار بکشی بعد دخترای خودش عقد بودن النگو و وسیله میخریدن میومدن جلوم پز میدادن

من باهاشون پیر شدم پیر 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷