2777
2789
عنوان

دمنوش

134 بازدید | 5 پست

سلام دوستان💕 دمنوش نعنا و پرتقال و دارچین و بهارنارنج کسی درست کرده؟ میگن بدن خوشبو میشه از چایی خسته شدم فقط بیشتر دهنم خشک و تلخ میشه🥲اگر کسی درست کرده میشه لطفا بگه پرتقال منظور پوستشه چجوری درستش کنم تو نت هیچی نبود🙏🏻🤍

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜

سلام رها جان

دمنوش ها به طور کلی خوب هستن

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

@2001raha  

سلام عزیزم

دمنوش نعناع و دارچین و بهار نارنج خوبه

هم میتونی ترکیبی استفاده کنی

هم جدا جدا دم کنی

دارچین به تنهایی مدر هست یعنی باعث ازدیاد دفع ادرار میشه

که اگر زنجبیل رو باهاش ترکیب کنی متعادل میشه

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@2001raha  

در این دمنوش اگر پرتقال هم استفاده نکنی مشکلی نداره

اگر هم خواستی استفاده کنی میتونی یه برش کوچیک از پرتقال داخلش بذاری

و هم میتونی از پوست پرتقالی که از قبل طبق روش خشک کردن تهیه شده استفاده کنی

سلام عزیزمم مرسی از نظرت❤️ اره چند باری هست درست میکنم پرتقال خشک کرده بودم اونم میریختم با نعنا و دارچین 

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜
سلام عزیزمم مرسی از نظرت❤️ اره چند باری هست درست میکنم پرتقال خشک کرده بودم اونم میریختم با نعنا و د ...

خواهش میکنم...

احسنت خود پرتقال رو هم میشه خشک کرد و دم کرد

پوستش هم بعد از گرفتن تلخی 

عطر و خواص خودش رو داره

🔴برای ریپلای کردن اون فلش زیر پست رو بزن

تا در اعلانات کاربر پست شما دیده شود