سلام دوستان💕 دمنوش نعنا و پرتقال و دارچین و بهارنارنج کسی درست کرده؟ میگن بدن خوشبو میشه از چایی خسته شدم فقط بیشتر دهنم خشک و تلخ میشه🥲اگر کسی درست کرده میشه لطفا بگه پرتقال منظور پوستشه چجوری درستش کنم تو نت هیچی نبود🙏🏻🤍
الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜
❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌
دارچین به تنهایی مدر هست یعنی باعث ازدیاد دفع ادرار میشه
که اگر زنجبیل رو باهاش ترکیب کنی متعادل میشه
❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
در این دمنوش اگر پرتقال هم استفاده نکنی مشکلی نداره
اگر هم خواستی استفاده کنی میتونی یه برش کوچیک از پرتقال داخلش بذاری
و هم میتونی از پوست پرتقالی که از قبل طبق روش خشک کردن تهیه شده استفاده کنی
سلام عزیزمم مرسی از نظرت❤️ اره چند باری هست درست میکنم پرتقال خشک کرده بودم اونم میریختم با نعنا و د ...
خواهش میکنم...
احسنت خود پرتقال رو هم میشه خشک کرد و دم کرد
پوستش هم بعد از گرفتن تلخی
عطر و خواص خودش رو داره
🔴برای ریپلای کردن اون فلش زیر پست رو بزن
تا در اعلانات کاربر پست شما دیده شود