2777
2789
عنوان

نمیتونم با مرگ خالم کنار بیام😔

337 بازدید | 11 پست

دو ماهه که دیگه نیس باورم نمیشه بخاطر انفولانزا مرد😭 هرروز کارم شده گریه دیگه خسته شدم میگم نکنه اون دنیایی نباشه نکنه کلا خالم نابود شده باشه😭

توی یکسال خالم و پسرداییم فوت کردن اخه چرا اینقد بدبختیم😔

همش تو ذهنم مرور میکنم وقتی که گذاشتنش تو قبر خاک روش ریختن 😭شما چجوری با مرگ عزیزاتون کنار اومدین توروخدا بگید چیکارکنم که اروم تر بشم دیگه دارم کور میشم خیلی دوسش داشتم خیلی

یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مگه هنوزم کرونا و آنفولانزا فوتی میده😥

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

واقعا سخته بهت تسلیت میگم .ولی با خودت فکر کن که این قانون طبیعته هر کس یه روز دنیا اومد یه روز هم از دنیا میره . هیچکس برای همیشه نمیمونه بجای براش قرآن بخون .خیرات بده آروم میشی 

دعای یستشیربخون گلم 

این جهان فانیه 

معنی سوره الرحمن روبخون آروم میشی 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
تو چه خوبی واقعا من مادرم فوت کرد این سومین زمستونیه که ندارمش توی غم از دست دادنش دیگه الان تنهام& ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم، من کلا خیلی احساسی و دل نازکم با مرگ غریبه حالم بد میشد 😔 نمیدونم تا کی قراره اینقد داغون باشم حتی ی لحظه هم از فکرش بیرون نمیام

یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹

عزیزم شاید درست نباشع تو تایپیکت بگم 

ولی من بعدی ک عشقم رفت 

سر خاک هییییچ کس گریه نکردم .... خالم  منو بی نهایت دوست داشت و منم متقابلا همین طور 

فقط تو مراسمش شرکت کردم و برگشتم خونه 

فردا صبح بیدار شدمم یادم نبود ک خاله رو خاکسپاری کردیم  

3تا عمم ؛دختر پسر عمم 20سالش بود و خیلی مُرده های دیگه .... 

این دو سال فقط میگم خدا رحمت کنه کاش منم زودتر خاکسپاریم برسه ..... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر