2777
2789
عنوان

نمیتونم با مرگ خالم کنار بیام😔

118 بازدید | 8 پست

دو ماهه که دیگه نیس باورم نمیشه بخاطر انفولانزا مرد😭 هرروز کارم شده گریه دیگه خسته شدم میگم نکنه اون دنیایی نباشه نکنه کلا خالم نابود شده باشه😭

توی یکسال خالم و پسرداییم فوت کردن اخه چرا اینقد بدبختیم😔

همش تو ذهنم مرور میکنم وقتی که گذاشتنش تو قبر خاک روش ریختن 😭شما چجوری با مرگ عزیزاتون کنار اومدین توروخدا بگید چیکارکنم که اروم تر بشم دیگه دارم کور میشم خیلی دوسش داشتم خیلی

یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹

خدارحمتشون کنه گلم منم دوتاازبهترین کسای زندگیموازدس دادم  

اماچاره چیه مرگ طبیعیه وربطی ب بدبختی نداره دورازجونتون هممون تونوبتیم. 

براشون قرآن بخون آروم شی

Dunyada olumden baskasi yalan

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی بدبختیم مرگ حقه خدا بیامرزتشون 

منم پدر و مادرم و خواهر زاده هفده سالمو از دست دادم هرکسی به طریقی عمرش تموم.میشه  بجای گریه براش قران بخون خیرات بده شده یه لیوان اب 

ای وای

راضی باشیم به رضای خدا پیامبران خدا با اون عظمت و بزرگی فوت کردن  مرگ حقه باگریه کردن به اون مرحوم خیری نمیرسه  میخای شادش کنی براش خیرات کن 

من یبارب یکی از دوستام قول داده بودم برای پدرش اب خیرات بدم  بعد چند ماه دوستم زنگ زد گف تو واقعا اب خیرات میدی گفتم اره هر هفته ب ثواب پدرت اب میدم  گف دیشب خواب بابامو دیدم گف نگران من نباشین جام خوبه همون اب خنکی ک برای من میفرستین برام کافیه