من تا حالا نمی دونستم حدیث نفس همون وسوسه شیطانه .فکر می کردم صدای ذهن خودمه و همین منو زد زمین.تصورم از شیطان یه چیز دیگه بود فکر نمی کردم خودم بشم شیطان خودم.من با مهندسی معکوس به این نتیجه رسیدم یعنی اشتباه کردم بعد وقتی اونو بررسی کردم به این رسیدم که شیطان بوده.مثل فیلم او یک فرشته بود.
اول از همه باید قدر خودتو بدونی که من ندونستم
دوم هر چی تو زندگیت داری ندیده نگیری و با دیگران مقایسه نکنی خودتو و دست کم نگیری خودتو من اینم نفهمیدم
سوم هر اتفاقی افتاد به خدا فکر کنی و بگی میسپرم به خود خدا هر چی خودش بخواد من اینم نفهمیدم
سوم حزب خدا هیچ وقت ترس و ناراحتی ندارن من اینم نفهمیدم یعنی چی
چهارم حسادت و خشم و کینه و نفرت رو بذاری کنار من اینم نفمیدم
هر کی بهت حسادت یا دشمنی کرد واگذار کنی به خدا و خودت اینکارو نکنی.
پنجم غرق چیزی نشی وقتی زیاد خودتو درگیر یه موضوعی کنی غرقش می شی و کار به جایی میرسه که نمی تونی ازش بیای بیرون البته چیزایی که جنبه منفی داره
ششم اهنگ و موسیقی نه غمگین غمگینش خوبه نه شاد شاد و غناییش داغونت می کنه منو که داغون کرد
هفتم قرآن کوچیک همیشه همراتون باشه من اینم دست کم گرفتم.
هشتم اینترنت و تلویزیون زیادش سودای مغز و زیاد میکنه و نتایج خوبی نداره.باعث افسردگی میشه من اینم نفهمیدم.
نهم عجله کار شیطانه واقعا درسته هیچ وقت نباید عجله کرد
دهم دلم میخواد و دوست دارم اینکارو بکنم همون هوای نفسه واگه بری دنبالش شیطان میاد سراغت.
معنی هوای نفس واسه من فقط شهوت بود توی ذهنم ولی خیلی بیشتر از اینا معنی داره
اینا تجربیات گرانقدریه که من از اشتباه بزرگ خودم گرفتم الان دیگه به کارم نمیاد ولی برای کسانی که هنوز چیزی نباختن خیلی گنج بزرگیه اگه باور کنن و ازش استفاده کنن.با شما در میون میذارم شاید یه کار مثبت باشه تو زندگیم.
قدر خودتونو بدونید و به هر کسی اعتماد نکنید.
ممکنه بگید اینا رو میدونیم درسته ولی آدم فراموشکاره و بعضی وقتا یادش میره باید اینا را قاب کرد گذاشت جلوت هر روز و نگاهش کرد تا یادت نره.
اگه این توصیه ها به کارتون اومد واسم دعای خیر کنید و از خدا بخواهید دستمو بگیره.ممنون میشم از شما.
طلب استغفار دارم از خدای بزرگ و جز شرمندگی چیز دیگه ای در محضرش ندارم.الهی العفو
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته