سلام من زگیل داشتم دو سال و تجربه خودم میگم و چطور درمان شدم،زگیل یک ویروس زنده دارای DNA هست وقتی وارد بدن میشه تکثیر میشه و شروع میکنه به تغییر شکل سلولهای بدن و سلولهای سرطانی آزاد میکنه و متاسفانه خیلیا فک میکنن یک بیماری پوستی و سطحیه با لیزر و کرایو برطرف میشه ولی وقتی لیزر میکنی تازه ویروس تحریک میکنی و باعث میشه چند برابر زائده ردی سطح پوست بزنی و خیلیا وقتی زائده پاک میشه به خیال اینکه درمان شده بیخیال درمان درست میشن و ویروس توی بدنشون باعث سرطان میشه و این ویروس توی رابطه جنسی طی سه ثانیه ابتدای رابطه به طور صددرصد انتقال پیدا میکنه و توی خانمها باعث سرطان دهانه رحم و آقایون سرطان پروستات میشه و خداروشکر من تونستم ریشهای درمان کنم من یک مثال میزنم یک درخت در نظر بگیرید وقتی از تنه ببرید دوباره رشد میکنه چون ریشه در زمین داره و اگر از ریشه بکنید درختو دیگه رشد نمیکنه،زگیل هم اینجوریه باید از ریشه دفع بشه،کسی که منو درمان کرد مشاوره رایگان میده و کلا کارش درمان ویروسهای مقاربتیه میتونید ازش مشاوره درست بگیرید و درست راهنماییتون کنه تا خدایی نکرده به مشکل نخورید پیجش میدم شمارش هم توی پیجشه clinic.hpv4 کارشون خیلی درسته تضمینی درمانتون میکنه طوری که جواب آزمایش من منفی شد