2777
2789
عنوان

پسرم مریضه

173 بازدید | 13 پست

شوهرم رفته با دوستاش نشسته به فکر بچه نیست به شدت بی مسئولیته همیشه زیر کار در میره ازش متنفرم کاش میشداز خونه بندازمش بیرون بره پیش همون رفیقای آشغالش

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

مردا همشون همینجورین 😐😑

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردا همشون همینجورین 😐😑

خدا لعنتشون کنه...حالا بچه مریض شده من ناراحتم شوهرم میگه تقصیر توه بچه مریضه 😏

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خب راش نده توخونه😊

مگه زورم میرسه..مرتیگه گولاخ دیوونس

خدا لعنتشون کنه...حالا بچه مریض شده من ناراحتم شوهرم میگه تقصیر توه بچه مریضه 😏

واقعا که 🙄توام خودتو بخاطر شوهرت ناراحت نکن پسرت چند وقتشه. سرماخورده ؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

واقعا که 🙄توام خودتو بخاطر شوهرت ناراحت نکن پسرت چند وقتشه. سرماخورده ؟

اخه بی مسئولیته ی چیزی عم میشه میندازه گردن من واقعا دلم میشکنه..آره عزیزم ی ماهشه سرما شدید خورده

اخه بی مسئولیته ی چیزی عم میشه میندازه گردن من واقعا دلم میشکنه..آره عزیزم ی ماهشه سرما شدید خورده

واقعا از دست اینا 

خب حتما ببرش دکتر خدایی ناکرده عفونتی نشه بدنش تازه به خونش نزنه عفونت 

مگه زورم میرسه..مرتیگه گولاخ دیوونس

ولش پس توشامتوبخور بهش کم محلی کن برات مهم نباشه میره بیرون همچین بره تاجونش درآد 

فقط الان بش بگوبچه مریضه اگه نمیای ببریمش دکترمن دارم باتاکسی میبرمش وواقعنم برو پولم نداری ازش بگیر بعدبرابرگشتن برو یکم میوهوام بگیربرابچت تادیرم بکنی 😊

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
واقعا از دست اینا  خب حتما ببرش دکتر خدایی ناکرده عفونتی نشه بدنش تازه به خونش نزنه عفونت  ...

فردا میبرمش حتما..شوهرم میگه نمیحواد ببری 🤬

فردا میبرمش حتما..شوهرم میگه نمیحواد ببری 🤬

ن گلم حتما ببریش چون خیلی کوچیکه

خدا حفظش کنه 😍

ولش پس توشامتوبخور بهش کم محلی کن برات مهم نباشه میره بیرون همچین بره تاجونش درآد  فقط الان بش ...

پول تو حسابم هست ولی واقعا گهداری از بچه مریض به تنهایی سخته...باید کمک داشته باشم

ن گلم حتما ببریش چون خیلی کوچیکه خدا حفظش کنه 😍

زنده باشی مهربون❤

پول تو حسابم هست ولی واقعا گهداری از بچه مریض به تنهایی سخته...باید کمک داشته باشم

میدونم عزیزم ولی شماازش بخواه نیومدم به خودت متکی باش برو تابفهمه واقعن اینکارنیازبوده انجام بشه تادفه دیگه بش گفتی بلندشه مث بچه ادم بیاد  

بگودکتربراخودتم سرم بنویسه شایددیرکرد یکم ترسید اگه مادرشوهری پدرشوهریم هست بگوهمراهت بیان

بی شک باران زیباترین نعمت خداست