2777
2789
عنوان

صاحب خونه بد

261 بازدید | 8 پست

خداهرچی صاحب خونه بدزبون نفهم ازرو زمین برداره شوهرم کارش سنگ کاریه بخاطرسرماهوابیکاره بهش میگیم مهلت بده لوازم برقیاموبفروشم پولتوبدم میگه نه برین بیرون الان مجبورن بایدبریم طبقه بالا مامانم اینا😭😭😭😭😭😭😭😭مامانم خودش مستاجره 

عزیزانم میشه برای رفع گرفتاریم نفری 1دونه صلوات بفرستین😘🫶

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

درکت میکنم گلم ولی اونم شایداحتیاج داره والاک خونه اجاره نمیدادشایدچرخ زندگیش باهمین پول اجاره شمامی ...

سلام واالله گفتن نداره ما هم مثلا صاحب خونه هستیم ولی خدا شاهد چرخ زندگی ما باهمین می چرخه  

واگرنه خونه کرایه نمی دادم

خرج خونه مریضی سالمند مدرسه بچه شاید شما جوان باشید ولی اون صاحب خانه منتظره کرایه بگیره فرد سالمندش را ببره دکتر یا شب عید بتونه به صورت بچه اش نگاه کنه دوره بدی هست برای همه زندگی سخته خدا به همه کمک کنه هیچ کس محتاج نباشه