2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول تست اچ پی وی بده نوعش مشخص بشه 

تحت درمان باش 

با سرکه سیب از بین نمیره

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
هزنیش خیلی زیاده

تقریبا ی تومن ازاد 

برین پشت گوش نندازین حداقل بدون ک پرخطر یا کم خطر

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
خب درمانش چیه کلن من دارو خوردم   باز  بعد سه ماه دراومد

امپول بزنید

تحت درمان باشید حداقل ی سال

سلام اصلا این کار رو نکن منم قبلا سرکه سیب زدم بدتر در اومد اون ناحیه هم قرمز شد خیلی حالم بد بود ولی با ینفر آشنا شدم که توی 20 روز زائدم از بین رفت و کامل توی 2 ماه درمانم انجام شد شمارشو میدم که شما هم باهاش ارتباط بگیری 09390830461 آقای نظری