2777
2789
عنوان

درمان شپش سر

84 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها خوبین بچه خواهرشوهرم شپش داشته اومده خونمون منو پسرمم گرفتیم مال پسرم زود فهمیدم هنوز تخم شپش ولی مال من چون موهام بلنده دیر فهمیدم شپش شده اما کمه باید خیلی دقت کنم تا ببینم امروز فهمیدم دارم میمیرم بخدا از صب از همه چی حالم بهم میخورع حتی حالم بهم میخوره غذا درس کنم تو رو خدا ی راه کار بگین باردارم هستم چی بزنم ک ضرر نداشته باشع😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی با یه نرم کننده و شانه رفت

شونه دندونه ریز خیلی خوبه کلی تاثیر داره

حالا برو شامپو مخصوص و اینا رو هم بگیر

پتو و بالشت و رخت‌خواب‌ها رو سم مخصوص نمیدونم داره یا نه خلاصه بگیر بزن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
شونه دندونه ریز خیلی خوبه کلی تاثیر داره حالا برو شامپو مخصوص و اینا رو هم بگیر پتو و بالشت و رخت‌ ...

اره به شوهرم گفتم محلول اورد امشب زدم بعد دو ساعت رفتم حموم همه مردن و افتادن فقط تخماش مونده نمیرن 😭

اره به شوهرم گفتم محلول اورد امشب زدم بعد دو ساعت رفتم حموم همه مردن و افتادن فقط تخماش مونده نمیرن ...

نمیدونم تخم‌ها رو چجوری برد حالا میخوای همین روند رو ادامه بده

یا برو دکتری چیزی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اخه هم من هم شوهرم گرفتیم یعنی دوتامون بریم دکتر خجالتم میکشم😐

دکتر واسه همین وقتاست دیگه اگه نشد چاره‌ای نیست بهتره برین