2777
2789
عنوان

مهریه

199 بازدید | 9 پست

شوهرم هیچ پولی نداره قسطی یه ماشین خریده اونم نمیدونم بنام کی زده نه خونه داره ن کار هیچی من طلاق گرفتم ازش بخاطر اعتیاد ب مشروب و خیلی چیزای دیگه مهریه ام ۱۴تا بود ک ۲تاشو هم بخشیدم کلا ۱۲ تاس نفقه و بقیه چیزام بخشیدم الان برای گرفتن اون ۱۲تا سکه دستم به جای بند میشه راهنماییم کنید چیکار کنم 

راسته که میگن اگه زن خیانت کنه و ثابت بشه مهریه تعلق نمیگیره

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر تو هر شرایطی مهریه تعلق میگیره

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

من ی جا خوندم ربطی نداره چون حق زنه

جزای خیانت جداس

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

ن دختر همسایمون بایه پسرفرارکرد گرفتنش بعد پسره خاست طلاقش بده پسره تودادگاه گف خیانت کرده قلضی گفته بود مهریه پروندش جداس پرونده خیانت جدا ربطی نداره دختره کل مهریشو گرفت

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
اگه نده چی میشه 

دادگاه احضارش میکنه تا ۳ بار اگه نیاد جلبشو میدن بهت.به هر حال راهی نداره باید پرداخت کنه.اموالشو تخمین میزنن ببینن چقد توان مالی داره با توجه به در آمدش قسط میبندن

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز