2777
2789
عنوان

ظرف دکوری

87 بازدید | 12 پست

سلام من درحال خرید جهیزیم ارکوپال چینی کریستال خریدم

دلم ظرف خوشگل دکوری شیک میخواد🥲هم برای استفاده هم دکور اما خانوادم میگن لازم نیست و بسته هیچ چیز تزیینی نخریدم 

🥲کسی بوده نحریده باشه؟خیلی دلم میخاد چندتا دونه بخرم 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

خودت شاغلی یا پول داری اگه آره بخر اگه نه ول کن بعدا رفتی سر خونه زندگیت میخری

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

البته اینو بگم من خیلی ازخواسته هام کم کردم مثلا پنکه اتو پرس بخاری جاروشارژی و....

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت شاغلی یا پول داری اگه آره بخر اگه نه ول کن بعدا رفتی سر خونه زندگیت میخری

نه متاسفانه نیستم🥲اما خیلی دلم میخاد بخرم چون تزیینی هیچی ندارم

والا خیلی ام کم نکردی خیلی ها بعد ۱۰ سال زندگی هنوز خیلی از این هارو ندارن🤣🤪

عزیزم پدرم خاست بگیره گفتم نمیخام😑عوضش چیزی‌ک‌واقعا نیازه میخرم , من هیچ‌چیز دکوری ندارم و نخریدم 

😐اینارو دیگه کسی نمیخره

سمت ماها میخرن برای جهیزیه من فقط ایتمایی ک‌واقعا بدردم میخورد گرفتم هیچ وسیله دکوری ندارم 😑

عزیزم پدرم خاست بگیره گفتم نمیخام😑عوضش چیزی‌ک‌واقعا نیازه میخرم , من هیچ‌چیز دکوری ندارم و نخریدم&n ...

باشه چشاتو کوچیک نکن زشت میشی 

اللن پایه چوبی با ظرف خورده شیشه مده البته اسمشون رو نمیدونم 

هم برای پذیرایی خوبه هم بچین رو میز غذاخوری یا هرجا دلت خواست

نه متاسفانه نیستم🥲اما خیلی دلم میخاد بخرم چون تزیینی هیچی ندارم

پس ول کن 

پاتختی پول و اینا جمع میشه با اون پولا برو بخر

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

باشه چشاتو کوچیک نکن زشت میشی  اللن پایه چوبی با ظرف خورده شیشه مده البته اسمشون رو نمیدونم&nb ...

ممنون🤣