2777
2789
عنوان

بیاین درد دل کنیم💔

118 بازدید | 3 پست

از خودم شروع میکنم دوست دارم برگردم به چهارسال پیش اینموقع دنبال خریدهای عید و برگزاری مهمونی ها بودم اما سال بعدش موج های غم اومد دیگه نه سفره هفت سین هست نه اون مهمونی ها🖤 تو این عید که همه جمعن دور هم منم که تو قبرستون میشینم در کنار درگذشتگانم سیزده رو به در میکنم🖤

هعی 😢

زمان ثابت کرده همتونو...

منم میخوام برگردم ب دوسال قبل، یا سال قبل زودتر خواهدم رو میبردم پیش جراح دیگه.

دلم میخواد برگردم ب همون سالهایی ک درگیریم خرید پارچه سفره هبت سبن و اینکه کی ارتو دنسی دندونام تموم میشه  و کی باید عمل کنم برگردم و خواهرم خوب باشه. خوب شدنش زیر صفره درصدش وومحاله. دعا کنید منم همراهش برم اگر خدای نکرده خوب نشه.

دعا کنید معجزه شه ابجبم خوب شه😭😭😭😭

همه میرن بیرون میگردن منم تنها باید کنار خواهرم اشک بریزم خدایا خواهرم رو ازم‌نگیر🙏

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم میخوام برگردم ب دوسال قبل، یا سال قبل زودتر خواهدم رو میبردم پیش جراح دیگه. دلم میخواد برگردم ب ...

ایشالله که خدا از اون معجزه هایی که برای من کرد و عزیزم رو برگردوند برای توهم میکنه ختم دعای توسل انجام بده من انجام دادم خدا عزیزم برگردوند 

از اعماق وجودم درکت میکنم🫂 

زمان ثابت کرده همتونو...