2777
2789
عنوان

بیاین درد دل کنیم💔

123 بازدید | 3 پست

از خودم شروع میکنم دوست دارم برگردم به چهارسال پیش اینموقع دنبال خریدهای عید و برگزاری مهمونی ها بودم اما سال بعدش موج های غم اومد دیگه نه سفره هفت سین هست نه اون مهمونی ها🖤 تو این عید که همه جمعن دور هم منم که تو قبرستون میشینم در کنار درگذشتگانم سیزده رو به در میکنم🖤

هعی 😢

زمان ثابت کرده همتونو...

منم میخوام برگردم ب دوسال قبل، یا سال قبل زودتر خواهدم رو میبردم پیش جراح دیگه.

دلم میخواد برگردم ب همون سالهایی ک درگیریم خرید پارچه سفره هبت سبن و اینکه کی ارتو دنسی دندونام تموم میشه  و کی باید عمل کنم برگردم و خواهرم خوب باشه. خوب شدنش زیر صفره درصدش وومحاله. دعا کنید منم همراهش برم اگر خدای نکرده خوب نشه.

دعا کنید معجزه شه ابجبم خوب شه😭😭😭😭

همه میرن بیرون میگردن منم تنها باید کنار خواهرم اشک بریزم خدایا خواهرم رو ازم‌نگیر🙏

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منم میخوام برگردم ب دوسال قبل، یا سال قبل زودتر خواهدم رو میبردم پیش جراح دیگه. دلم میخواد برگردم ب ...

ایشالله که خدا از اون معجزه هایی که برای من کرد و عزیزم رو برگردوند برای توهم میکنه ختم دعای توسل انجام بده من انجام دادم خدا عزیزم برگردوند 

از اعماق وجودم درکت میکنم🫂 

زمان ثابت کرده همتونو...