2777
2789
عنوان

چطوری جاریم روفراموش کنم؟!

722 بازدید | 17 پست

سلام جاریم کلاباخونواده شوهرش قطع ارتباط هست وقتی مادرشوهرم فوت کرداومدسرخاکش بالباس ابی ومن که گریه میکردم بهم پوزخندمیزد مادرشوهرم وصیت کرده بودسرخاکش نیادولی پدرشوهرم هیچی نگفت بهش خیلی ناراحت میشدم ازپوزخنداش الانم برای یه کاراداری که هم برادرشوهرم داشت هم شوهرم قراربودباهم برن یه شهردیگه ولی برادرشوهرم برگشته گفته من خودم میخوام باخانمم برم توهم خودت میدونی یعنی بامانیا 

هروقتم زنگ میزنه همسرم فقط میپرسه چی خریدی مبل چجوری خریدی طلاسرعقدوکامل خریدی واین چیزا 

چیکارکنم کلاازمغزم برن بیرون وحرص نخورم 

شغل برادرشوهرموشوهرم یکیه

خداوندزمین رومدورآفریدتاهرگاه احساس کردی به پایان رسیدی ،بدانی درست درنقطه ی آغازهستی🤍🌱

مادرهمسرتون فوت شدن ؟

خدا رحمت کنه

حالا میتونی تمام شبها پیش همسرت باشی

ارزش داشت بخاطرش حرص بخوری؟

اینم مثل همون

ارزش داره بخاطرش حرص بخوری؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلش با مادر شوهرت چی بود

کلا مادرشوهرم باهاش خوب نبودچون محلشون ازاول نمیداده یعنی پاگشانکردن برادرشوهرموکادوندادن بهش واینا

خداوندزمین رومدورآفریدتاهرگاه احساس کردی به پایان رسیدی ،بدانی درست درنقطه ی آغازهستی🤍🌱
مادرهمسرتون فوت شدن ؟ خدا رحمت کنه حالا میتونی تمام شبها پیش همسرت باشی ارزش داشت بخاطرش حرص بخور ...

خیلی رومخمه بخداهمش رفتارای بیشعوری داره مثلامیادبه پدرشوهرم سلام میکنه تاهمسرمومیبیمه روشومیکنه اونور

خیلی رومخمه بخداهمش رفتارای بیشعوری داره مثلامیادبه پدرشوهرم سلام میکنه تاهمسرمومیبیمه روشومیکنه اون ...

تمرین کن برات مهم نباشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
برادرشوهرت چطور باهاش زندگی میکنه؟ خدا همه رفتگان رو بیامرزه

اوایل نفقشوگذاشت اجراکامل گرفت برادرشوهرم باهاش خوب نبودبعدش گفت حقشه وزندگی میکنن رفتارداخلشونونمیدونم

باهم شریکن؟ یا فقط شغلشون یکیه؟ به شوهرت بگو آمار نده چه کاریه رفت و آمد هم که ندارین دیگه حرص چی ...

نه کارمندن تویه اداره خسته شدم ازرفتاراش 

نه کارمندن تویه اداره خسته شدم ازرفتاراش 

داری خودتو اذیت میکنی

آخه شما رفت و آمدی باهم ندارین

کافیه فقط شوهرتو درستش کنی آمار نده 

دیگه مشکل دیگه ای هم مگه هست؟

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

جاریت خیلی حق داشته این همه تبعیض برای چی الانم مرده خدارحمتش کنه ارزش داشت اون همه اون دخترو اذیت کرد شمام عروس خوبه شدی دیگ چی میخوای از جاریت دلش پره تا ابدم صاف نمیشه