2777
2789
عنوان

دلم شکسته

222 بازدید | 19 پست

سلام دخترا من خیلی زنده ی سختی دارم زیاد زیاد با سن ۱۹سال یک دختر ۳سال و هشت ماه دارم شوهرم ۲۲ولی معتاده حشیش و گل میکشه شراب میخوره دست بزن داره تهمت میزنه فحاشی میکنه ۵ساله دارم میسازم دیگه نمیتونم چیکار کنم خانوادمم پشتم هستن ولی در صورتی میگن بچه رو نیار چون ک بچه وابسته پدرش هر روز اینجا اش و کاسه دارن 

دومم رفته دوماه کمپ ترک نکرده بخدا خاتوادش خیلی خوبن باهام این عوضی منو نمیخواد همیشه فحش میده جلو بچه میگه ب فلانی دادی ب فلانی دادی در واقعه من تنها هیچ جا نمیرم هر جا میرم هست سر کار نمیره 

تو این ۵سال یک کاپشن یا لباسی نگرفته برام کفش مادرم خرید چیکار کنم بخدا من حاضرم از بچه بگذرم ولی راحت بشم بچمم مثل خودش اون منو میزنه اینم میزنه منو با هر چی چیزی بخواد فحش میده برو بیار😞🥲🥺من فکر میکردم پاسوز بچه بشم بچم برام همدرد ن اینکه باعث تموم بدبختی هامه از دروغ هر چی میگه ب باباش اونم منو میزنه 🥺دلم هر چی میخواد دم نمیزنم مگه من چ گناهی کردم ن غذا خوبی ن لباسی ن ارامشی 😞😞🥺

بچه بزار برو بزرگ میشه پشتشم نگاه نمیکنه  چرا باید آنقدر زود بچه بیارید آخ زود ازدواج کردی صبر ...

مادرم میگه پاسوز بچه نشو وقتی ک دوسش نداری و دوستت نداره من شدم نگاه الان شما ها میگین چرا جدا نشدی یادچرا مارو ب این دنیا اوردی 

بخدا من خیلی صبر کردم خوب بشه نشد ک نشد 🥺😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنت کمه بزار برو خیلی راه داری هنوز 

بخدا وقتی منو میزنه بچمم نگاه میکنه اینقدر دوتایی حرف میزنن هر شب گریه میکنم نماز میخونم گریه میکنم دیگه از خدا کمک خواستم منو نجات بده ولا هر چی نگاه میکنم فایده نداره بمونم بخدا دلم یک پفک میخواد نمیخره دلم کاکائو میخواد نمیخره مگه من چ گناهیی کردم منم سنم کمه ارزو ها داشتم منو بدبخت کرد خودش رفیق بازه معتاده 

بخدا وقتی منو میزنه بچمم نگاه میکنه اینقدر دوتایی حرف میزنن هر شب گریه میکنم نماز میخونم گریه میکنم ...

میدونم حرفت میفهممت 

ولی بزار برو خونه پدرت یک سخت اذیت میشی حس وابستگی داری 

اما آینده بهتری میتونی برای خودت بسازی 

بیا بهت درخواست بدم میتونم باهات صحبت کنم ساکن کجایی من تهرانم

زندگی جای قشنگی نیست 
میدونم حرفت میفهممت  ولی بزار برو خونه پدرت یک سخت اذیت میشی حس وابستگی داری  اما آینده ...

ایدی روبیکا تو بده دوباره پاک کن اینجا زیاد نمیدونم چحوری درخواست بدم؟ 

اینستا دارم اینستا داری ؟

اره دارم ولی فعالیت ندارم اونجا چون نت برام فعال نمیکنه روزانه خواهرم یا داداشم برام نت میگیرن ۵۰۰مگ ک اونم تو روبیکام فقط اینجا چت خصوصی داره؟ 

مادرم میگه پاسوز بچه نشو وقتی ک دوسش نداری و دوستت نداره من شدم نگاه الان شما ها میگین چرا جدا نشدی ...

عزیزم با معتاد جماعت نمون. بچه ات رو بردار و فرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااررررررررررررررررررررررر کن

استارتر تاپیک بقلی رو ببین ... یکی آرزوشه خانواده حامی داشته باشه که جدا شه.. از خدا کمک میخوای خدا بهت قدرت انتخاب داده 

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر