2777
2789
عنوان

مشکل جدید من

26 بازدید | 8 پست
بچه ها من از بس بیکارم تازگیا خیلی فکری شدم. دیوووه شدم از کاه برا خودم کوه میسازم خیلی فکرم خراب و بد شده. وسواس فکری گرفتم. حساسیت الکی به حرفا و رفتار دیگران پیدا کردم و برای خودم یه موضوع رو کلی بزرگ میکنم. چی کار کنم به نظرتون؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودتو از بیکاری در بیار ، ببین به چی علاقه داری خودتو باهاش سرگرم کن، مثلا کتاب خوندن، فیلم دیدن، باشگاه و استخر رفتن ، خیاطی ، آشپزی ، شیرینی پزی ، کارای هنری مثل کار با نمد ، خلاصه مسیر فکر و ذهنت رو منحرف کن
سرگرم کارای خونه میشم باز فکرم درگیره. بچه کوچیک دارم نمیتونم جایی برم. حس میکنم دارم خودمو نابود میکنم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خب خودتو با نینیت سرگرم کن دیگه خدا نعمت به این زیبایی بهت داده حیف نیست بجای لذت بردن از تک تک لحظه هات فکر و انرژیتو رو چیزای منفی هدر بدی؟؟؟ اولش سخته ولی مطمعن باش میتونی رو خودت کنترل پیدا کنی. از نینیت عکاسی کن هی براش تیپ های مختلف بزن و کلی عکس و فیلم ازش بگیر برای خودتم وقت بذار حتما و به کاری که دوست داری برس حتی اگه یه تایم کوچیک در روز باشه
در روز با پسرم سرگرمم اما شبا که میشه. لعنت به شبا و ساعتای بیکاری