پسرم۱۱ ماهشه ولی وقتی یچی یاد میدم یاد نمیگیره مثلا دماغت کو چشاتو ببند اینارو چند بار گفتم هنوز یاد ...
عزیزم حالت خوبه؟؟بچه دوسه ساله این چیزارو یاد میگیره بعدم عجله ت واسه چیه خودش کم کم یاد میگیره مگه بهداشت اینارو بهت نگفته؟من بهم گفتن به هیچ وجه برای هیچ چیز عجله نکن به وقتش بچه خودش یاد میگیره حالا چشماشو چندماه دیرتر یاد بگیره ببنده چی میشه بچه رو هم با هیچکس مقایسه نکنید هر بچه ای با بفیه متفاوته
بچه ها با هم فرق دارن سعی نکن به بچه چیزی یاد بدی فقط همه چیز رو تکرار کن مثلا نزدیک آمدن همسرت شد به در اشاره کن بگو بابا الان میاد بعد که آمد بگو بابا آمد بابا سلام بابا بیا خیلی تکرار کن یا مثلا آب بیارم آب بخورم مرتب هر کاری که انجام میدی تکرار کن یعنی چه به بچه میگی دماغت کدومه؟به چه کارش میاد؟بهش کلمات کاربردی عادی یاد بده پسرم از وقتی دنیا آمد هر وقت پوشکش رو عوض میکردم میشستم میگفتم تمام بعد ابو میبستم هنوز زبان باز نکرده بود یک روز حالم خوب نبود حواسم نبود داشتم میشستم رفته بودم تو فکر خیلی طول کشیده بود یک دفعه با صدای بچه که گفت ممام تکون خوردم از ترس وحشت کردم خدا رحم کرد از دستم نیافتاد گذاشته بودمش ی گوشه با ترس نگاهش میکردم فکر میکردم جن رفته تو جلدش تا یک ماه بعدشم زبان باز نکرد