2777
2789

آدم مهمای زندگیشو بشناسه صدا از خودش در بیاره هرچند بی معنی با دا بتونه وسیله ای که نزدیکش میکنی بگیره با دستش

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرم۱۱ ماهشه ولی وقتی یچی یاد میدم یاد نمیگیره مثلا دماغت کو چشاتو ببند اینارو چند بار گفتم هنوز یاد ...

عزیزم حالت خوبه؟؟بچه دوسه ساله این چیزارو یاد میگیره بعدم عجله ت واسه چیه خودش کم کم یاد میگیره مگه بهداشت اینارو بهت نگفته؟من بهم گفتن به هیچ وجه برای هیچ چیز عجله نکن به وقتش بچه خودش یاد میگیره حالا چشماشو چندماه دیرتر یاد بگیره ببنده چی میشه بچه رو هم با هیچکس مقایسه نکنید هر بچه ای با بفیه متفاوته 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

با بازی و به مرور زمان یاد میگیره

قرار نیست دو روز بگی روز سوم بلد باشه

حتی پیش میاد یه چیری که بلدن فراموش کنن

اینها در مورد همه بچه ها طبیعیه

من بچه هام بزرگ شدن 

کتابی هست به نام همه بچه ها تیزهوشند اگر....

دقیق نوشته هرماه چه کارهایی باید بلد باسن 

و به قول دوستمون

مطلقا با هیچ بچه ای مقایسه نکن حتی دو قلو ها متفاوتند

دیر یا زود بودن هم اصلا مهم نیسن

من یه پسرم ۳سالگی حرف آمد یکی دوسالگی

و الان که بزرگ شدن اصلا نمیتونم بگم اونکه زودتر حرف زده باهوش تره مثلا

بچه ها با هم فرق دارن سعی نکن به بچه چیزی یاد بدی فقط همه چیز رو تکرار کن مثلا نزدیک آمدن همسرت شد به در اشاره کن بگو بابا الان میاد بعد که آمد بگو بابا آمد بابا سلام بابا بیا خیلی تکرار کن یا مثلا آب بیارم آب بخورم مرتب هر کاری که انجام میدی تکرار کن   یعنی چه به بچه میگی دماغت کدومه؟به چه کارش میاد؟بهش کلمات کاربردی عادی یاد بده    پسرم از وقتی دنیا آمد هر وقت پوشکش رو عوض میکردم میشستم میگفتم تمام بعد ابو می‌بستم هنوز زبان باز نکرده بود یک روز حالم خوب نبود حواسم نبود داشتم میشستم رفته بودم تو فکر خیلی طول کشیده بود یک دفعه با صدای بچه که گفت ممام تکون خوردم از ترس وحشت کردم خدا رحم کرد از دستم نیافتاد گذاشته بودمش ی گوشه با ترس نگاهش میکردم فکر میکردم جن رفته تو جلدش    تا یک ماه بعدشم زبان باز نکرد