2777
2789
عنوان

ناباروری

72 بازدید | 9 پست

دخترا من پریودم لکه اومد فقط تست زدم هاله انداخت بعدش چیزای سنگین که برداشته بودم قبل تست یه کم خونریزی شد ازمایش دادم ۲۲.۷ بود روز ازمایش یه چیز سلول مانند افتاده بود نوار بعدش پشت سرش لخته خون تا الانم دارم سقط شده فک کنم کی اقدام کنم برا بارداری؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به صفر نرسه چی؟ 

خب یعنی سقط نشده شما اول بتا بده بعد به فکر اقدام بعدی باش.

و حتما زیر نظر دکتر باش چون با کار سنگین و این چیزا بچه سقط نمیشه 

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤 من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم 👫پلیس گوگولی من👫 خدایا از این عشق

خب یعنی سقط نشده شما اول بتا بده بعد به فکر اقدام بعدی باش. و حتما زیر نظر دکتر باش چون با کار سنگی ...

واقعا؟ ینی اون سلولی ازم اومده ممکنه بچه نباشع و هنوز حامله باشم؟ میگن لخته داشته باشی دفع شده اخه

واقعا؟ ینی اون سلولی ازم اومده ممکنه بچه نباشع و هنوز حامله باشم؟ میگن لخته داشته باشی دفع شده اخه

هر لخته ای که جنین نیست بعدم شما بتات خیلی پایین بوده جنین با اون بتا نیست فقط ساک بارداری اولش هست. 

یه بتا بده و بعد برو یه سونو. 

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤 من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم 👫پلیس گوگولی من👫 خدایا از این عشق

هر لخته ای که جنین نیست بعدم شما بتات خیلی پایین بوده جنین با اون بتا نیست فقط ساک بارداری اولش هست. ...

باشه دو روزه انقد ناراحتم لخته پشته لخته دفع میکنم بیشتر ناراحت میشم که سقط شد امیدواری دادی بهم دختر

باشه دو روزه انقد ناراحتم لخته پشته لخته دفع میکنم بیشتر ناراحت میشم که سقط شد امیدواری دادی بهم دخت ...

انشالله دفعه بعد خدا بهتون فرزند سالم و صالح میده.

الان برم بتا بدم ببینم چنده بعد مثبت بود برم سونو یا منفی بود هم برم؟ 

برو بتا بده انشالله که رفته بالا عددش اگر هم پایین بود که یعنی بارداری شیمایی بوده. در هر صورت یه سونو برو چون لخته زیاد دفع کردی 

قبل اقدامت هم یه سری آزمایشو اینا بده که دلیل سقطت مشخص بشه