2777
2789
عنوان

کمکم کنید++++

157 بازدید | 15 پست

بچه ها واسه اولین بار میخوام دایی شوهرم و زنشو دعوت کنم اونا یبار بعد عقد مارو دعوت کردن خیلی خودمونی دستشونم درد نکنه دوتا غذا دادن یکیش مرغ سرخ شده اون یکی هم قیمه بدون گوشت بعد ما خونه گرفتیم جهاز چیدیم بعد از سه ماه اومدن خونمون دست خالی حالا مهم نیست چون خداروشکر از هیچکس انتظار ندارم حالا من خودم به شوهرم گفتم اونا یبار مارو دعوت کردن منم دعوتشون کنم بنظرتون چی درست کنم غذا؟ خونشون یه کوچه بالاتره

کاربری برای من و خواهرم هست.

فسنجون

زرشک پلو

ته چین مرغ

کنارش سوپ یا سوپ شیر

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیا هستن خونه کسی میرن عادت به بردن هدیه ندارن شوهر خواهر کوچیکم و خانوادش اینجوری ان میرن خونه مردم میخورن ولی چیری نمیبرن حالا این به کنار بنظرم قرمه سبزی و زرشک پلو انتخاب خوبیه

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

دوتا غذا درست کنم؟

آره ولی مثلا کمتر مثلا اندازه سه نفر زرشک درست کن سه نفرم قرمه حالا من نمیدونم چند نفرن کلی میگم بعد تو ظرف بزرگ بریز بذار وسط هرکی خواست بریزه برا خودش

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

من شخصا کاری به نحوه ی پذیرایی افراد از خودم ندارم و همیشه به شیوه ی خودم پذیرایی میکنم حتی املتم جلوم بذارن من یه غذای عالی سعی میکنم درست کنم چون نحوه میزبانی شخصیت خودمو نشون میده